repcsepista Creative Commons License 2024.06.08 0 0 1078

UFOzzuummm... miEeee... Két ufonk van, egy azörök fényufonk -uszónk, a másik fekete vas -fém ufo, az egyik fénnyel teli, a másik pénzzel pén zzz... sátn ganéja héja héja hajja...
                   1,? 6/8. A KÉP? -most akétfiammal, nekünk fény ufónk van, de itt az olyan, hogy az egy vasból, kocsi, munkakocsink,na most csak egy kocsink van, azaz három, de itt minden nállunk, ugy közös,hogy azt, ami létünk alapja, az apénz, azt egyber rakjuk, és ,most a munkakocsink vezető ülése és mellé? Ezt ugy, hogy a kezünkel, egy csomóba rakjuk, és annak kösöznhetjük életünket és hogy vagyunk, és hjogy együtt tudunk lenni enni, és ez itt mindenünk? -Mondhatn ez a gondunk, és ez olyan nehéz, hogy semmimásról, és néha néha kirohannk mint Zrinyi Mikicénk, de a mieinket...Fita, mikor letépik a gyerekéiunket az anyuka -apuka karjáról, az az mikor megszünt, ládd a ajja vasasok... fita, itt azokkal van dolgunk, a mienkkkel, akiket át tudta passzIrózni és a gyerkéinket, most mindent ó testumentum szent irásAIk szerint, valamborzalom pusztitiást végeztek a Körpatkómedencéba, mint a mai napig? Amit akarok az első á
lmom, hogy korom sötétség van, és az a SÁTAN -SZARTAN CSAK GANÉJUK MIATT!!! -EZEK MIDNENT GANÉBA VÁGNAK, LÁDD ANGOL KIRÁLY KING IS GOD GOD IS KING LÉPTET FAKÓLOVÁN, HADD LÁM UGYMENNYIT ÉR A WALESI TARTOMÁNY, NA A KINGEK KINGE DOGOK DOGA LORUDÖGÖK,SIR HOL NEMZETEK SPPEDTEK LE, NA Ő A KIRÁLYUK KIRÁLYAIK KIRÁJA, HA TÉNLEG MOST EGYET VILLNA A SZEMÜNK, MERT ABBA VAN A FÉNYUFÓNK, ÓH EGY FÉNYUFÓ, MÉRT NE LENNE NEKÜNK JÓ, JÓ? Na most a magyar vér a pucánkba, nem válik vizzé?--vasukká, szukáváa? -xuku xuku? Ma du. -felteszem hogy a xex = evoluczion = xex s tex? Fita, most ... olyan hogy ládd hülletlenkednek azok, ládd az igaz hivók? -hiénAIk?
                   2.: Zna az ami most a fiaimmal, azaz hogy jó az ösztönük, ami most ti velem vagytok, azaz ezután, átmentem a FÉNY UFO-k .ba és most vannak a fekete ifők, ami kimondottak csak abba a fekete 8 -bank?-ami most hogy az anyagoktól független lennének, azaz ezek ládd nem a fénnyel a fényben, hanem olyan KÉP? -ami tetmtsünk ember, az mi hasonmásuk? -fita itt az hogy has, az vas és egy emésztó göd dörr? Zitt vissza, hogy itt kik hozták létre -látra -látra, ládd xex = evolution = xex s tex? -teccelgésa? .teccel GÉsa? -Géza? -vagy Gelleres Gyurka? Juhlika? -abram, neked adom a földet?-fiteljuk a kivéálasztottakat, ami ha egy mnt a lunak mnid, azaz a kiváltságóstjaik? Most azzal, hogy ez a lehetőségek,azaz nagy lett a tudás? -Zna a lényegre akarok rá mutatni itt a mutató ujjam, na nekik is van? -a sötrétbe? Még vissza, hogy monduk koromsötét van, és a fiaim állandóan fo$$$... nak, én is, és most ...na ezt akarom,azzal hogy MEGNYUTOTTUK A Mi is ufo-k vagyunk? Zna az a fekete amibe beöltöztünk, az a fekete ufo? Na van a hideg rideg vas ötvözeti fények, és annak is van szellem elemi szinte, párlatja, latja,. látja, mrt mindegn GONDOLNI KE, LÁTOD, VAGY GOND ÖL? Fita, amit most...nagyon jó hogy olvastam, ládd én nekem nincs olyan, hogy ellenszenves, hanem ha adnak fogadd el, ha ütnek, szaldj el? Fita, itt is amikor miért nem a témához szólsz, pontosan az!!! Na most monduk aközvetlen olyan, hogy ütközet, és nem tudok megütközni, mert nem akarok, senkimet kiutni, és itt vagyun a fekete ufósok belibe, táplálékuk kukuk kukta bugta? Róka foigta csuka, csuka fogta róka, Varga fogta mind a ketőtt? ha már én megeszlek szárazon téged?
                  3.: Most ugy hogy TUDATOSAN át mentem a fényufónkba, Mis is ufo-k vagyunk! Fitlejal ez az, hogy most akik ez tiszta hülye, de mégis midnen szeget teli talláatr, és beverte, Beverly Hill? Zna FÉNY UFO-k? -made in mad ugyan, fita, ez itt minden az lenne, mert ezt valakik téleg termtették, na most itt ezek sárból sár -UK, rukik NUKINUK KINUK? Vicca, nagyon jó amit mindig én csak tanulni nem kinyulni, és hogy a korán, aztirja hgoy ténleg a tengber tengeribe kezdpdött minden,mert fita, ezt ugy, amit mégkiskölük voltam, és elmélkedtem, és a szent irás ma is sirá sirt ás $$$...Fekszik sir kő alatt, JéZeus jó Zeus megváéltó, feltámadási nap, Őh jöjj elő, el a követ??? -fita itt monduk, engem, ládd kaptam otthonról, hogy a nevem mindenhonnak törölve, és itt is minden papirom elveszett, tehát itt akik... a fiaiam ki ki törnek, nem látod, is te vagy az ellensegg? Fita, itt az van, hogy amit az ifiifam: az agyad fo$$$... te neked nincs olyam, hogy HA TE AZ IDŐDED, PÉNZ? Na fita, ami a BbLila lila pna Sára, az az hogy ahoz hogy eledlelt soszorositson, ahoz kellett mag?-Ezt ugy hogy ha annyi hitred van, mint egy mustármag, akkor azt mondod a MOhegynek menj arráb, és arráb megy meggy d ecsresznye, ládd el hordasásál veletek? Na itt leirtam, és meg másztam, ami először de ottvan,és mi az ami mozgat, ha nem a trágyájuk, ami most le van irva, csak akkor gondolkoznka ha mi trgáyzzuk a koponyájuakt, azaz koponyák hegye, SioNUK, na mi az? Rőha, most amit a korán, ki korán kell, aranyat lel, na most azok az iratok is, amik tul éltél a III. -WallagUK HÁBURIKINUK? Fita, most olyan, döbbentes, mert hogy mikor az ifiifam született, itt a Glendél kórházba, egy az egy minden ami a idifiam, és az idifiamnál most az ÉGBE VOLTAM A FEJEMMEL???- mig most az ififiam,(fita mind a két fiam, most s kisunokám,egyből azonnal hogy meglátnak nevetnek rám! -ismernek?) hegyen, az ujságok is lehozták, hogy kát olyan mint nagy tányár, csésze de ezek nagy korongok valának, egymás felett,ami mi is láttam) a hegyen, és most fita, most az amit a Déli báb, hogy BabYlona, fita itt csak mi tudunk a gondol láttunkkal s fényünkkel kel kell, formákat létre hozni, ami kezdődik (most kedődik a tánc?) az ele mi? -szellemi szinten szinezeteken, mit látol? -semmit,halszag?
                   Innenn... most beszéltem volna az idöcsémmel, s te elhagytad azt hogy otthon, mondom én ott vagyok otthon, ahol él anyám,(apu) és most a (fény fff...) testvérim, és nekem az az örök otthonom mmm... szörnyen lebaxott, (juhus husa vére kéne?) meg lebaxta a telefont. Fita, ő azt mondja egyik letétetik, a másik fel emeltetik,(endem mondom neki ottoltál, nemvettek be a ifjuh komcsi pártyukva, meg kitiltanak nemcsak magyarország, hanem az egész KGST WARSAVA oskolálbul, pedig csak kérdéseket tettem volna fff...) és kérdezem mire fff...beőrült, (fita, itt amit ezek sose láttal meg nem is fognak az arany város várók,vagy épitók fény ufo?- látta, mikor itt kint volt, valóban!!!. azaz ő is fényufós is, mert aki nem, azok... analak angyaLUK, kamállak, hej de camelom az adósom? Fita, igy senki se beszél meg viselkedik...nem-e? -neme? -meee...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1077)