btipus Creative Commons License 2024.06.07 0 1 881897

Minden arról szólt hogy agysérülése van, mesterséges kómába tették hogy orvosilag minden eszközzel elérjék hogy regenerálódjon,..nyilván nem sikerült, illetve talán az elérhető legmagasabb szinten állhat jelenleg, de ha az agy sérült és nem tud regenerálódni, akkor az valahol kontrollvesztett állapot. Nagyon sok ember él így, pusztán a létezésért, vagy remélve valami előrehaladást az orvoslásban.

Amennyiben csak tolószék, vagy ágyhoz kötött de tudatát birtokló emberként élne, akkor Mick karrierjének bizonyos pontjain kilépett volna a visszavonultságból, apaként.

Ahhoz hogy gépek tartsák életben azt ahogy írtam egyáltalán nem tudom elképzelni, ezt nem lehet titokban tartani..van egy állandó ármaszükséglet szünetmentesen, van aki vásárol vagy szállít oxigént, van aki szakmailag ellátja, és ha szabin van, férhez megy, szül, felmond..stb akkor más lép a helyére, ...egyszerűen valahol valaki beszéde, vagy cselekedete ráutaló lenne, nem gondolom hogy titokban lehet tartani 10+ évig.

Szóval szerintem egyszerűen agysérüléssel él otton, ennek minden nehézségével és meghittségével. Ezt tartom a legvalószínűbbnek.

Előzmény: btipus (881888)