kensai of origo Creative Commons License 2024.06.07 0 1 146056

Biztos sokan más véleményen lesznek, de én egyáltalán nem adnék új szerződést neki.
https://www.theguardian.com/football/article/2024/jun/04/bruno-fernandes-manchester-united-deal

Ahogy Te is idézted őt... Hát akkor kérdezze meg a szurkolókat, hogy szeretnék-e, ha egy bajnoki 8. helyezés, teljesen világtalan év után az éppen elhúzó magas fizetésű emberkék helyébe újat ültetne-e a klub. 2026 júniusáig van szerződése,+1 év opcióval, 2022 áprilisában lett új kötve, alig két éve, miközben szeptemberben tölti be a 30-at. Pár év múlva az arabokkal majd megkötheti azt a zsíros szerződést, amit most szeretne Ő meg a drága, Barcelonában és Münchenben kalandozó ügynöke. Gondolom nem akarják benyelni a heti 240-es fizu 25%-os csökkenését, ami a Bl hiány miatt lesz.

De nem az a megoldás drága Bruno, hogy nálad emelünk, hanem hogy kivágjuk a körülötted lévő magas fizetésű, gyatra teljesítményű embereket. Kabaré, hogy megint kell egy játékos/ügynök cirkusz. És simán lehet, hogy a de Gea fizetését megkapó Rashford után most Varane/Casemiro fizujára odaadják neki... és fizetünk majd heti 300k feletti fizukat bajnoki 8. helyet elérő bandának...

Én teljesen megértem, hogy más csapatban sokat nyerhetne; hogy bohócok voltak/vannak előtte a fizetési rangsorban, hogy Ő nyomja egyedül sérülésmentesen, magas szinten a csapatban hosszú ideje és nagy valószínűséggel földbe állna a csapat jövőre a hiányában. De akkor is 100%-os NEM a válasz. Normális klub ilyenkor szállna ki belőle, csak mi nem vagyunk azok...

Annyira ki kellene vágni itt 2 év alatt a Mainoo+Garnacho+Hojlund trión kívül mindenkit (én Dialloban se vagy biztos), hogy az nem igaz.:((( Sokkal szívesebben nézném a másodosztályban is a csapatot, a vérbeli zsoldosok nélkül.

Előzmény: Törölt nick (146054)