repcsepista Creative Commons License 2024.06.06 0 0 1074

UFOzzuummm... miEeee,,, ha ha ha... a kezdetüktül fogva? -nem igy? .van? . ho ho hooo...
                    1.: 6/6. A KÉP? -fenekünk nekünk is van, ha ha ha... pattoghat? -mnit kecske bogyó a deszkán? Fita, egész éjjel a napunkba valék, és itt olyan, mi lett volna, ha mindmáig, egy csatát nem vesztünk, vesztünre? -esküdtek ádáz hatalamk,tudtuk egy életettelen te len? Nincsak még most ha valakik megyaRULL el vakkantja magát, a nyemec -nemes magyarok a magvát, na fita mi van az Ó meg Uj testemetőkbe, jertek, most temessük el nem csak a magyarok testét, hanem emlékét is, és ma is mi vagyunk a juhó -kerszténység védő bestiái? -(igaz) akik csak ugy nyemeck -nemesek és mint a kiválasztott szallasztot fut Bécs felé a gyáva,(ma Brüsszel) seregének seregünk a nyomába, azaz BbLila lába közé nyomok? Nadon fita, itt az hogy nemcsak éh halálra, itélt ez a nép, hanem itt az hogy én merem a magyar tesvéreimet keresni, akik ÖRÖK ÉLNEK, és itt van a grunduccUK? -duccosok hátizsákKosok, jönnek hátulrull, Nagyon fita, mert itt, hogy tudNUK megvédeni azt az EMBERT, AKIK LÁDD A MAGYAROK ISTEN-E -JÉZUSA? -de a mi Jézusunk? -AKI TI IS ISTENEK VAGYTOK,és milyen vicces -tréfás a magyar élet fa,fak fások fasorok,HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, de most az őrület az volt meg van rajtam, hogy csak megtalátva a szine .java magyar gyere kid, most egybe, amit ugy az Égieink, mint apuÉNk, ami én egy üldözött vad vagyok, (el epedek imszomjasan, és térdeim már rogyazonak, még nem, de az szar less le$$$... nincsak az 0regek mndene rá meg na a fiatlaok is,Kór házra, RÁ GOD) na most tegnap jogy magammal, azaz kimi mi ki MO, itt most az van, hogy a KAJA ADÓK, kinek fognak kaját adni, akik ÖRÖK MAGYAROK FÉNYUFOJÉZUSEN EGÉSZEK. azaz ha van kezdet és vég, az nekik!!! -a nyemec nemeseinknak, és ha nép népek, ládd kiöntött a tengerek, népek -napok fénye tengeri,és zugva bőgve työri le a gátat,és elnyeli a jó világotok?-vallagotok villog, ufo? Zitt nadon dana dana don, Egy boszorka van, három fia van, na most itt ténleg, ládd a felesÉgem, van két fia, meg egy kis tuncsi unokja,fita, ezek ember evők, és akik rászoktak a ember husra, azok többet husevúk, na most fita...
                  2.. Zitt msot arrull kódul, azaz most elvesztettük nemcsak Isten -országainkat, hanem a hangunk kat? -ha ha ha...ha ha ha... ha? -na most, hogy egyeztessük össze,hogy hagyjátok a haltak,had temessék el hal halotaikat, cigán hall a vizbe? Na most ez nekem, onnan hogy apum nagyon de nagyon jó mádu, és nagyon de nagyon tudta, hogy hogy lehet sárból aranyat szarni? -szarany? Fita mi a pénz, sátán ganéja, és ölnek gyilkolnak magukat is, az arany bornyustyuk, arany bikások, és arany város? Fita,csak az hogy a fiaimat el tudnám érni,hogy amit apuÉNk,na ez itt történt, hogy pitim (fita a kis unokám, pitipopi?) GONDOLKOZZ $$$...MAGYAR RULL, LÁDD MI TULRULL TURULL MAD?-DAM? Zitt, mit akarnak ezek, akik csak sárUKbank ganéAIk? -Nincsak ha Ő ŐK TEREMTETTEK MINKET? -MAGYAR OK??? NEM MI MAGUNK, na most ezek mért nem tudnak a holdon a HOLT PORÁBÓL ládd itt a föld porából teremtetik a DAM ÉS MADAM -DAMJAIKAT? Mikor azt mondom hogy hal? -zerintem azzal meg bántottam a halakat, bocs? -jaja M-BER? -na nem medve,a seggit ne vedbe,hanem bőr M-bőr?-lehet nyuzni? Fita,ha most a RÁ GOD? -itt a fasom, na meg nyasgem, gém, seggescském? -jaja a napd? Ha a RÁ GOD, ABRAM? -zitt milyen DAM -nak, kell legy Adam?-Mada? Zitt az, hogy most azokat, akikbe még van MAGYAR OK (M BŐRE) EM LÉK? Zna az első, hogy apumat mikor a hosszu sorba a ponyvás ford teherautók, mndent ki üriten a zsidó hentesáru vágóhid -mészárszék s üzlet,ott ültek a foglalók, kis pici luk, és etetni kellett őket,azaz apu huigyért szarét, jöttek hogy a rongyukat meg kell fódozni,kin a seggük, és hozz egy fatál paszujt, kpumlit, tengerit stbbb...mert nem volt pénzük, és most ha van Isten, akkor nekünk nincs!!! -mi van?
                  3.: NA NEKEM ÁLMOM VAN, és most hogy miért nem ölték meg apum, meg engem,mert ugy nézne ki,hogy van többis mint csak a a aaa... fita,most én ugy, mint soha minde a mai napiug, kerestem azokat, akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉÉÉ... Fita,itt most az iratokba is benne, hogy nincs olyan hogy gyülÖlet, trehát olyan nem gondook, ami az lenne. most vissza adom ADÓM MODA a kölcsön kenyér vissza járna???- de itt annak az elmékét, hogy a MAGYAR OK ISTEN-E? -NE? Zizzz... zizi$$$... Fita, Két keringó jut nekünk, jaja kerge birkák meg marhák, fitelJUH, Ábram, engedlmes vala,és kit szeretsz jobban, a fiad,(fida itt miér termtikl a husukat? -de monduk, te maradsz utolsónak, mig hátulsó pározz kerékpárok előre fo$$$...) vagy GIGAZOK A BORZ-ALOM RÁ GOD? HA RÁ GONDOLOK, MOST JÉ HOVA MENEKÜLJEK, LÁDD AZ KIVÁLÉSZTOTTJAIK, AZ AMI AKIT SZERETI, A HUSÁT, AZT BÜNTETI, AMI LÁDD AIDAM -JUHUS UK? Fita,itt az van.HOGY CSAK ÖRÖK EGÉSZ MAGYAR OK EMBEREK, ÉS ORSZÁGOK NAP ORSZÁGOK VANNAK!!! ITA, azzal a gyerekkel,nem tudtam találkozni, akinek valóban megjelent Jézus,a gránát felrobban a kézébe, II. -viágháborUK? -s most az uja elgennyesd és imádkozott,hogy Jézus had haljak meg, ami én ugyanaz, ha kinok, és nem szünik meg,és az van,hogy elveszti a házát, és bement egy rabbi központba, hogy hogy tudná léfizetni a házt, (na a felvett neve King Dudu) és ezt és ezt csinmáld,és bejött, ami fita, akik a PÉNZ URAINK, azok az árnyékaink? Fita, ezt apum, pénzésnek áll a világ, na most itt az hogy zsidókank, jaja nekik is!!!- ezentul, mikor az hogy szidók, apum jaja meg a mi zsidóink? -Zitt arrul van szó, hogy azoknak, ládd akik képtelenek, ládd ANYUM IS, KIS BUTA, AZT KELL MONDANI, és most az idöcsém, azt mondta, a legnagyobb kumcsi duma,ma meg ha nem eszed,(eszed) a hust nem iszod a vért ne hivjál, és rosszabb vagy mnt Stalin -Jitler összelátncolva? Titó láncos kutya? Fita, van a nemezti náci cuclizmus,meg az internáci cuclizmus...na mind a kettő dolégozik, de nem nekik,gigazok? -Gazárok áruk,MO MO MO ...bota bóta?
                   Innenn... na fita,itt van hogy a halot beszél, Jézus fel támada vala, de ha meg $$$... halt, HAL< nincsak akik Jézus, az ma is pikkes ke$$$... MO TemtlomAik, MO minarettek, MO MAUZOLEUM UK, PECKE$$$...
...a gyerek, nagyon jó, de itt az amt ő is gagyog, hogy ahoz,hogy akiket soha senki meg nem láthat, na az biza, ezek kezdetüktől fogva,foga vaccog666... na most én nem ufot láttam,hanem az vagyok, és Isten Napisten tente baba tente az arcom? -pirul ládda vagy á$$$... el mag ad MA GOD? Fita,ezek sárban ganéiik, ládd ha ők a föld porából alkották őket,akkor azoknak minek kellenek a halak?-hallak? Fita,MOéAIkat, ti hallttok haltok, mi nem?
...https://www.coasttocoastam.com/
...öááá...

Előzmény: repcsepista (1073)