The Rocketeer Creative Commons License 2024.06.06 -1 2 277466

"Doktor Halál", azaz Anthony Fauci újabb meghallgatása a COVID-bűncselekményeket vizsgáló bizottság előtt: Fauci, több ember halálát okozta mint Hitler és Sztálin,

 

 

Tegnap zajlott az a kongresszusi bizottsági meghallgatás, mely a COVID-bűncselekményeket vizsgálja, s mely részeként beidézték kihallgatásra Dr. Anthony Faucit, az USA Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének korábbi igazgatóját is, aki a kamu COVID-pandémia egyik leggyűlöletesebb reklámarcává vált, akit ma már világszerte egyfajta Mengele doktorként ismernek az emberek. Fauci a kihallgatáson elsírta magát és azt mondta, szörnyen érzi magát, mert fenyegetik az emberek.

 

 

Fauci beismerte, hogy az úgynevezett COVID-megszorításoknak, járványügyi intézkedéseknek mondott intézkedéseknek SEMMILYEN orvosi alapja nem volt, így a maszkviseltetésnek, a távolságtartásnak, az üzletek, kulturális intézmények, iskolák bezárásának sem. Mindez, politikai megfontolásból, a lakosság lélektani megtörésének céljából lett elrendelve, hogy az ily módon becsapott és pánikban tartott tömegeket könnyebben rávegyék arra, hogy beoltassák magukat a védőoltásnak hazudott kísérleti méreginjekcióval.

 

A hétfői kihallgatás nem szűkölködött a furcsábbnál furcsább mozzanatokban, az egyik ilyen, nagyon visszataszító rész például az volt, amikor a tömeggyilkos Fauci Deborah Ann Dingell demokrata képviselő kérdésére válaszolva elsírta magát és könnyekkel a szemében elrebegte, hogy a COVID -terror óta folyamatosan kap fenyegetések, sőt a feleségét és a lányait is fenyegetik az emberek. Azt is szörnyűnek vélte, hogy őt ennyire hibáztatják a COVID-pandémia hazug intézkedései miatt.

Megjegyzendő, hogy Fauci volt az az egyik vezető “szakértő” aki elrendelte a lezárásokat, maszkoltatást, majd az oltások kényszerítését. Mikor Fauci sírva rebegte , milyen szörnyen érzi magát az őt ért fenyegetések miatt, melyek arra kényszerítették, hogy állandó biztonsági szolgálat legyen mellette...

 

Egy másik érdekes része a kihallgatásnak az volt, amikor Rich McCormick republikánus képviselő lejátszott egy hangfelvételt Dr. Faucitól, aki ezt mondja a felvételen : „Bebizonyosodott, hogy amikor megnehezítjük az emberek életét, elvesztik ideológiai baromságukat, és akkor beolthatják őket. ”

 

Még megdöbbentőbb, hogy Fauci elismerte , hogy az amerikai adófizetők pénze eljutott a kínai biolaboratóriumokba.

 

Egy jelenlevő orvos pedig megkérdezte Faucit kezelt e valaha COVID-os betegeket, s mivel a válasz nem volt, feltette a kérdést, miért is szóltak akkor bele az orvosok dolgába és kényszerítették a kórházakat a WHO COVID-protokolljának alkalmazására, amely több pácienst ölt meg világszerte, mint akármilyen koronavírus.

 

Fauci ezekre a kérdésekre azt szajkózta, ő is csak azt akarta, hogy ők azt hitték ezekkel az intézkedésekkel jót tesznek a világnak.

 

A kihallgatás alatt a teremben többször hangos bekiabálások hangzottak el, Nürnberg 2-őt emlegették a jelenlevők illetve követelték, hogy Faucit azonnal zárják börtönbe. Volt aki bekiabálta Faucinak, hogy: “Megölted a nagyanyámat!”

 

Dr. Halál azonban szabadlábon maradt, már amennyire szabadságnak lehet nevezni, hogy éjjel-nappal biztonsági őrök vannak mellette, féltve a népharagtól.

 

A vizsgálat folytatódik.

 

Eddigi hivatalos becslések szerint a COVID-oltások beadása miatt az elmúlt 2 év alatt legkevesebb 17 000 000 ember halt meg, a COVID-protokollal , a kórházakban megölt emberek száma is több millió.