zaranyos Creative Commons License 2000.05.29 0 0 204
Íme a versíróverseny eredményei (a zsűrielnök SZUBJEKTÍV) értékelése alapján:
Különdíjak:
A legjobb ötletadó különdíját kapja DOKTOR WANG, akinek ötlete nem volt más, mint verset írni a topikba. (53)
A legszebb asszonáncokért járó különdíjat JKARHU érdemelte ki 111. hozzászólásával.
A mennyiségi különdíjat a zsűri DOKTOR WANGnak adja ki 15 költeményéért.
A zsűri elnöke itt szeretné kifejezni mély hódolatát a nem magyar nyelven történt rímfaragásokért DOKTOR WANGnak, PALI BÁnak és TÜDÔKÉnek, de ô maga sajnos nem beszél külföldiül (kivéve némi angolt), így ezeket nem tudta értékelni.
IFJONTHYKAROLA a legjobb költôi kérdésért kap különdíjat (én is mindig azt látom, hogy elôttem doktor wang szólt a topikhoz utóljára).
A legszebb képverset A. Kata küldte be pályázatunkra.
Külön díjat érdemel TÜDÔKE (128. hozzászólás) az Unicum reklámozásáért. Ezt a díjat a Zwack Unicum Rt. támogatásával adjuk ki.

És íme a második és az elsô helyezettek:
Megosztott második helyezést ért el PALI BÁ: A focimeccs, illetve DELTOID: Tüdôke című versével. Nekem ezek nagyon tetszettek.
Elsô helyezést ért el MURCOS pályázaton kívül beadott cím nélküli művével (ld. 84. hozzászólás), melyben ugyan rím nem sok van, de érezhetô benne a tudatos költôi cselekvés, kijönnek benne a hexameterek, és ez a vers nem arról szól, hogy ki mikor hol ivott, és ennek mi lett a következménye, hanem egyértelműen Szigliget a téma. (Inni, hányni, bulizni máshol is lehet, csak nem olyan jó.)

A díjakat további egyeztetés után vehetik át a nyertesek.
Üdvözlettel
z, a zsűrielnök