H-47M2 Creative Commons License 2024.06.06 0 3 615623

Most ott tartunk, hogy ijesztgetni kell a lakosságot az orosz támadással, hogy még több pénzt szedjenek ki az adófizetők zsebéből. 

 

 

Nem ezért megy az uszítás és a félelemkeltés.

A nagyhatótávolságú fegyvereket nem azért vitte a NATO és gazdái Ukrajnába, mert azok ott milyen jól néznek ki. Azokkal orosz stratégiai fegyverekre és raktárakra (Mig-31 bázisok, Tu-95 bázisok, nukláris bázisok) akarnak csapást mérni, és jól ráfogni az ukránokra.

És akkor ők ott sem voltak, azt az ukránok csinálták.

Az oroszok már most előre jelezték, hogy ilyen esetben ők is csapást fognak mérni azon országok stratégiai célpontjaira, akik ukránnak álcázva belőttek Oroszo.-ba.

Ezek az esetleges orosz  válaszcsapások viszont már NATO területen lévő, a nyugati országok katonai vagy ipari objektumait is érintheti.

Onnan viszont már nincs egy lépés egy valódi világháború.

Az oroszok válaszlépése lehet a ciprusi angol bázisok kiiktatása (akkor viszont komoly az esélye, hogy a törökök lerohanják Ciprust), a tengeralatti kommunikációs kábelek megrongálása (ÉÁ-2 replay), az afrikai francia helyőrségek megtámadása, Falkland-szigeteken az angol bázis megsemmisítése (ennél még a NATO 5. cikkelye sem érvényes), északi-tengeri fúrótornyok megrongálása, amerikai anyahajókötelék harcképtelenné tétele. Van választék bőven.

Csak ez már az a szint, ahol órákra leszünk egy atomháborútól.

Ezt kellene felismernie a sok csőlátású ruszofóbnak....

Előzmény: Törölt nick (615615)