UFOzzuummm... miEeee... Mi a pénz?- megtud666... NUK?
4.: Kávézzuummm... tea, de élet fa zölde, meg az élet folyója? Jövel az élet vizhéhez, gyógy forásod az neked, nekem? Fifteljál, mert a iratokbank, is megvan,hogy ho hooo...a testem ellenem? Ami most,hogy álmunkbank, meg látomásunkbank, nem hogy meg lehet tudni mindent, hanem meg kell tudnunk, vagy NUK? NUKINUK -KINUK? Fita, amit csak ugy, hogy tapintani tani tani tinta hal? Ha emlékeztekl, Krisztus egyben az Anti -Krisztus? Most ugy, hogy most gyerekkoromtól fogva, akarom tudni, és mit? Nézzük, ha van mulandóság adóség, akkor annak ellensége az, akinek nincs adója, meg nem is lehet? (fitt itt a magyar gyrkenek a fütyije? -hátra kötve?) Fita, mert akarom lerini, hogy most egész éjjel, a kisértómmel, akik most elém tárta, amit nem tudok leirni, a fiamnak igaz van, nem lehet? Lehet csak most itt midnenkinek hal agya van, és szeretrni több nagyobb pikkely, hogy a nagyobb halak, ne tudnák bekapni, hopp egy légy, légy, jaja agyomROMba,mnit Jónás Mendly Cethal? Itt az,ez az első gondoláttaim, hogy lehetne elkerülni, kikerürülni az adóztatókat, amit irtóra halálosn meggyülöltem...jaja azérért végül is, akartam katonai pályára, de kirugatak midnen magyariskolából előbb, aztán midnen KGST oskolájukbül bull? Hogy meg akartam ölni őket, ami itt rögtön átmentem a sötét oldalra...na most az éjjel, ami van, hogy van egy árnyék világ, (fita csak ha GONDOL LÁT, CSAK AZ A VILÁGOK VANNAK!!! -mi ugyhivnuk? -gyeride, és most olyan hogy ellenseggeskedés, fita, felvettük azt a fekete ruhát, ami csak az! -ellenwseggeskedés, és most azzal talákoztam, és az is én vagyok! Na azért jöttünk bele,a belibe,na annak a köldökébe, azaz most itt ez sokkal érdeke$$$... Fita, itt akik benne vannak a BENSő K0R0KBE, AKIK BEN FEKTESEK BEL... BELESEK? -BELEESEK,-KISZARNAK?
5.: Ami a BbLilába van emlitve,zitt msot ha én bedülök, de nem tudok,és én láttam,hogy az ami nincs,itt csak az van, azaz az ÁRNYÉKOM KON VAGYOK? Hogy lenne árnyékvilág,zitt ládd én örök tudatát s most az hogy aki engem most olyan naggyó és hures, és gazaggá tesz, ezt most az az ÉN ŐRDÖGÖM? -FITALJAL AZ ÉN ŐR ANGYALOM, -DÖGÖM? -JAJA AZ ÉN ÁRNYÉK-MÁSOM? Fita,a kissertést nagy disznő, és nagy disznő óljaik, és most fita, most mondom a fiaiman, hogy álomba -látomadba,mnden nem leht, meg kell tudnunk, és azért vettük fel ezt a fekete lepelt,lepra rühát -rühet? Na a betegség, zitt az hogy ami van, le tunyultunk, és allánk nyulhattak? Vissza, tegondolod hogy a nyemec -nyeseinkkel,vissza fogjuk rabülni az NAGY MAGYAR ORSZÁG, na fita, ottvoltan, és 1956 -bank,jöttek haz és vissza akarták a földjeiket, meg a CORONA ORSZÁGUKAT, FENE NYEMEC .NEMESEK KIRÁLYSÁGUKAT, amire apum, coornás bitagnkgók hazéátlanok, h7y...fita, leugrott y? -haza árulók? Fita, mégha magyar királyuk, ami lehetetlen,ami JÉZUS AZ ÖRÖKEGÉSZ ÉS TE TE IS, MEG MINDENKI AKIT JÉZUSÁT LÁTJA? JAJA USA AZ,ÉS MOST A MAGYAR OK KÖZPONTJAINKKKAL AZ EGÉSZ FÖLD USE? Nincsak,ezmost ami megláttam az ÁRNYÉKOMÁM? Most az hogy pénz, nem láttam, és azt senki $$$...nincsak a HAN GOD? GOD DUK,SOHA SENKISE LÁTTA, NEM IS FOGJA,ESETLEG A NAGY NAGY LÁBUJJÁJJJ... nA Fita, most nem tudom ugy bevillgni, hogy NEM LÁTTAM, CSAK AZ HOGY MOST OTT VAGYOK, AMI MI A FENE EZ A KOROMFEKETE HÖMPÖLYÖG KOROM POR, ÉS HAMU, ÉS MIDENBE BELE? -ESZI MAGÁT? MAG ÁT? Fita, végre amit is elkezdtetek megemeszteni, azokat a könyveket, keresték az AVH-sok, amit én megleltem,(na most, meg se kukkanhatök, és most ezt csak akik hal süket meg sze mü, s az mit hall lát, dea vizbe csak,ami itt is minden az a lelek, nem látoksemit, hallok? -nem hanem szent érzelem tülti keblem, hozzád vágyok GOD? ákarok intimperceket, meg hogy nagyobb hal legyek? -farkas) és amit akartam, hogy hogy lehet a halottakkal (hallal?) beszélni, amit ládd azt ami apuÉNk, hogy van halál, jaja aki hal -lá váll? Fürészlapot vágtam, most nem tudom hogy tudok irni, és a fiam, vegyél a csöbörvizet, és nyomd bele a szemed, pislogj mintha élnél, vagy a a aa...fita, itt sowernek hivjők, s ahogy mi hivjuk magyarul, na spiccolj a szemedbe meg pislogj, és dolgozott!!! -vagy egy mágnes...
6.: Ninicsak csak egy picike vas reszelék,és bizon,most képzeld el, ezeket a vasgerndákat, (nagy nagy vasbetün dzsimgeliket,és most vida,ha leszáll az arany várouk amit előbb, mostfita,avégén, és GeerndÁcsiékat? Zitt ami dögletes,hogy az aki én vagyok, jaja fita, letöröltem a zsidók történetét, ami a háétizsákba,s hogy egy kis tucat, de olyan hogy le tudnának mondani, a VALLAG URALOM....ami fita, most itt vannak a NAGY ÓRIÁSOK, s most a meGOLDás lenne,amit apuénk sokat beszéltek, hogy szabad szóllás és teljesen szabad csoportosulás, és független akármi gondoltatnak veletek, az van? Fita, a magyar ok, nem ismerünk olyat, hogy csak elhallgattatnak, mert én a legolyan, hogy igen igen vengriha vagon kérdés, amit rákosiék, adjatok10 évet, amiDerbővel kezdődik, és ténleg, most a magyar a saját magva öngyilkosa, és ezt eleinte, mikor mindenhonnek mnt duzi a farkát, ki vernek tiltanak, ezek ugyanazok a feudalisták akik kitiltanak az ő magyar kiráyságuk,király popság szeny nezetseggek, még milyen nagy? Fita JÉZUS ÖRÖK EGÉSZ ÉS TI IS ISTENEK VAGY TEHENEK VAGYTOK, FEJ ŐS BIKÁIKNAK? Ezt ugy, hogy a MI FÉNN ÖRÖKHÜ, (nincsak APUnk, SOSE HAGYTA EL EGY SSCSALD MAGYAR OK, ÉRTEK, VAGY NEM MAGYAR OK,CSALÁDA TAGUNKAK, JAJA SAJÁT TAGJA FÖLDE VAN, NAP NÉLKÜL? TESTVÉREINK MI SOSE HAGYAJUK EL EGYMÁST, MINT TEHÉN A GATYÁJÁT? JÖN MÁR BIKA FFF...FELCSINÁL, ÉS HA NEM ARANY BORNYU, MEGY A VÁGÓHIDRA? MEGY A BIKA HENTES FELE, LÓG A TÖKE 1000... Fita, most teljes (csepeg a tőgye?) az ÖN MEG HASON00LÁS LÁSS $á$$$...KI A LEGNAGYOBB $á$$$... BU$A$$$... Buxá$$$... xáx , angol xáx?-hátiIzsáxaNUK kilóg a lulába? Ime amt mét beszoritok, ha MOMUSA... most amit Kossuthék hák hák hák... azis most rögtön, az egyetlen az a meGOldáss AMI lehetővé tennné, hogy teljes ÖNNELLÁTÁS, és egyéni az a szabadság,hogy akik össze tudnak férni, (csak a fénycsalád-ok!!!) meg dolgozni, azok magunknak! -előbb, és most itt a plöda? Fita, leirtem,hogy ez a FEKETE DRÜHÜK,KISÉRT, ÉS AKARTAM VOLNA LÁTNI JÉZUSUNKAT ,AKI MOST EGY NAGY NAPTÜKÖR, ÉS AZ ÉN VAGYOK,FITA ÉN VAGYOK BENNE?MERT MINDENKI AKI MAGYAR OK,AZ ÖRÖK EGÉSZ, ÉS MOST EZ ITT VAN A TORKOMBA? ÖHH... HHH ... HHH... HHH...ÖH ÖK OKÁDOK NEM AKÁD KAKÁD ÉS A VÉGE ÖöHHH... ÉS LÁNGOT VÁG, VAGY HÁK? HÁKOG AL THE TIMES,NEMES, MERT NYEMEC? ONC VONC konc DROJJJ... TROTTY...BEKAPTAD NYEMEC? JAHHH...
Innen, na mkor hogy moindenkinek saját pénze, és most HA 666... ezt lehetett hallani, de csak a magyar ok közt,hogy egy olyan,hogy minden megélhetési szükségleti cikk, ingyen, vagy mindenkinek kaja jegy, és nincs kivétel, azaz pénz? -Zna Jitler meg Stalin elvileg, ebbe egyztek meg, de baszart a halot?
...fita, ez mindenhogy cerintem be cövetkezik... Fita,mi fényufók vagyunk,és ez az, hogy én az vagyok,akkor ha egy mnt a lunak...
...On June 2024 an X juser posted a meme claiming John Kerry' Phisician dauter Vanessa Kerry send biillions humans needed to die the sake of the "New World Order, amit meg lehet előzni, ládd egy az egyben felvenni a kapcsol lát át,a mi Fény UFO? Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -ma de incs Hu? Who? Fita,én nemcsak találkoztam a mieinkkel, hanem az vagyok!!! -te de azt csak te tudhjatod 666...na honnan? -a kipufff...GOD recsgne szikrát lángot vág...
...oááá...
-