repcsepista Creative Commons License 2024.06.05 0 0 1072

UFOzzuummm... miEeee... Mi a pénz?- megtud666... NUK?
                   1.: 6/5. A KÉP? -most találkoztam magammal, az ár?-nyékOHMmal, akit kisértőnekis hivnak,és e -világ? -ura, de csak ruha meg rühe? Zna az irataikba, hogy Jézus? -Nadon fita, az én vagyok meg te és ÖRÖK FÉNY IGAZSÁG MAGYAROK IGAZA NEM GAZA GÁZA? NEMIGAZ? Ezt most az, hogy mikor még nem öltöztünk be, feketébe, addig ezek akik fekete ufosok, csak dematarizálódtak a közelembe, majd meg kellett vivjak, lerirtyam és a haramadik alkalom, hogy végül is, annak aki E VILÁG URA -PARANCSALÓJA VALA,(fita az itt mndenkinek van ördöge?-áőrzó angyala, hove lettek a vérségi szüleink?) szőrös toke $$$... lett a légynek,(ha nem hiszed gyere nézd meg) namost MAGAMMAL AZ ÁR, Fel az árak ellen testévrek, na nem nincs, nem lehet ellnssegged, (két fél, és két hegy közzül mi mász ki)és itt a vacchilla hogy mégis van? Ezt ugy, leguTóbis, hogy az Égieinke, hogy a zsidók ugyanaz, mnt a többeik, és a magyarok? -nyeneceek lettek? (muris az magyar orszag hal szagu házábank, magyaruk gagyogni de anc vanc drojjj...) Fita, amellik lik ház, meghasonlik van ház? -nem hanem temp -lop oszt lop lopók, a szemed fénye? Nadon GONDÖL a padodon ode fitya,Magzatod miatt lettél magzatod hamvedre? -fiteljal amicsiba a magyarok, na fizikakilag is hazá vágjuk a HALÁL -ADÓKAT?(ANAL BAXÖIKAT) HAL ÁLL? Kik teremtették az ADÓ -BEADÁST, ÉS TEREMTJÜK,SŐT ÁBRAMUK HAM HAM HAMUKAIK IS TIZEDET FIZET MINDENBÓL, (MILK TIZEDESNEK?) FITA SOKSOK RABB RABBISABB RABSZOLGÁI CSLÉEDEI JOBBÁGY KÖCSGÉI (NEKI VAN A LEGNAGYOBB VÁN-DORRR CUPLERÁJA, KÖZEL KELETEN) VANNAK, ABBÓL IS? Fita, ma azt mondom a fiaimnak,ÁLMOTOKBA TOK? -fita valóság hogy te meg én itt is A MI KÉPÜNK -KÉPZELEL KÉZZEL VAGY LÁBBAL A HARMA DIK LETTÜNK,s itt vida,mert a farkával, az nem csak a kigyó hanem a halak is? -farkasok, uszonyosok, és tudnak repülni a vizbe? -Cigán hal a vizbe,na most ezt apuÉNk tudták, és itt a PÉNZ URAk RAK (nagy Kár káró káRULL) KÁRÓAINK, KAIRÓ? RÓKA? RÓKA KOMA VÉGÜL IS SPÓRUL JÁR? RÓKA FOGTA CSUKA, CSUKA FOGTA RÓKA, VARGA FOGTA MIND A KETÓTT?
                   2.: Fita, te el tudNátok képzelni, hogy mi magyarok ténleg Mi is ufo-k vagyunk! -sőttt... te te te ti ti ti tá tá tá... UFO-k? -made in Hu? Who? (deha madból, az i$$$...) Nadon fida, előbb ming megjellenek a MÁSSZOLáttAInk,fita minden ami KÉP, mi ki MO? -a parancs -csalóink, nincsak az EGÉSZ FÖLD LA -KOSA, EGY VALA VALÁT,(NEMCSAK A VALLGOD?-VALETOLOD) EGY NYELVEN BESZÉLNEK VALA,ÉS ÉRTIK EGYMÁS HANGJÁT -SZAV-ÁT? SZÓ SZÓL, SZÓLLŐ TÓKÉSEK? Hihetetlen, mindenkimnek volt a szóllósbe kis szóló földje, és ez ment meddig,még én ott és abba a korunkba nőttem fel, és az őrjüngtem, hogy elveszik a gyerek pajtásaim,a szóllŐs kertjeinklbe, fita a kezdetben, aki szól hozzá, azt is kitiltom, na most... tRöha, ha nem találkozok ugy hogy 1989 egy péntek este, a számba a M15, -na van engedély, mikor kijöttünk, és többör egymás után kiraboltak,ugy hogy elibükk álltam, és pisztolyt törkést fogtak rám, s a nyomozók, ott ültek, és várták őket, na az fájdalmas volt, mert csak elkezdtük a kis emergeci buzineszünket, és olyan három ezer körül a gépek, akkor nekünk apuikalptka, ar meg adó, azaz világ vége? -minden alkalommal,(fita nem hkaptunk kölcsönt!!! -mert magyarok vagyunk!!!-fita itt van az hogy amit mára mira pira pirra) és most a rendőrök, vegyünk egy puskát gant, és lójjük őket, és ugy hogy egy se maradjon életbe,mert akkor titeket vognak végleg lezÁRozni? Fita, miért nem a DOBOZUKBA lévő szellemeket kellen kiüzni? -ládd JuHusevők a disznókba? -(azok azonnal irány a szkadákba???) fita csak azok vannak DISZNŐ ÓLLJAIK, ÉS TE VAGY A KOPRA? Fita ki a fene itt az hogy GOD? -na Isten, az NAPISTEN TAN, ÉS CSAK AZZAL VAN ÉLET, $$$... PÉNZ? Fita, az hogy mérges kigyók fajzatjaik, azok a hus -evők, na most itt mindenki vagy növény evő,vagy egy $$$... Volt egy nagyon magyaros megjelenésü igazibul magyar testvérünk, SzJózsi, és ő csak hust eszik,az állatok legllenk,tejet isznak,és ő megeszi az állatokat, és megoporálták az agyát fo$$$... na most zerinteten gondol kódott,magyar RULL? -fita többet nem ismert meg senkit, a tesvérét a szüleit sss...itt nagy a NAGY OPERÁTORUK ORGIÁIK...
                 3.: Most az álmom, mára is meredek vala, ugyanis amit az irástudók fari thari üngürüz fart paraZsiták fari?-Zeus? Fita, ez otthom, még kis puca voltam, az igazi kara fajta,magyar fajta, az igazi magyarfajta kara fajta, ami most itt mese nincs, a karák (karaktér fénytés tisztások oááá...) azok magyarokkal ciomboróza,.és itt a 300 filmben hogy a DIETUKIAIK fita, azok is ufo$$$... ok, nincsak, mikor eltespedtünk volna, na olyan hogy amagyarOknak o kos, halál nincs! FITE NEKÜNK NEM PARAN-CSAL666...(de meg lehet próbálni mnt a kutya -dög. na az ő ők kutáyja?) NA MEG MOST ITT MOMANCSIBA IS, MI NEM FIZETÜNK BEADÁST ADÓT =HALÁL hal áll, senkinek, az Steineiknek $$$...HA BEENGEDITEK (őket a veztésebre ládd Bizánc sánc sarc Swarc és Jawsusuk) A GYERE KID DIKUK LETT, KOBBAIAK DE OLYAN BÁRGYUAIK, AMI MOST FITELJAL, ÁR NYAK NYAKASOK AZON IS MENTETET VÁGTAK, ÉS NYISZÁLJÁK JÁK JAKI JAKIAIJAK! HA HA HA---BE ENGEDITEK ŐKET,(A VEZETÉSBE???-ÓH ŐVEZET,AZ ÉGI HAN GOD?) NA MOST ITT UGY,ahogy le van IRVA INRI? -zitt vicca,hogy az M15 csöve a számba van, és belül, mntha az GÖMBÖM UFO? -lett volna, pitim, ne hagyd itt a gyerekéidet? DFITA,MERT CSAK EGY TESVÉREM VAN, MIND AKINEK VAN FÉNY (NAPISTEN TAN TENTE BABA TENTE) GÖMBJE UFO -ARURÁJA? -FITELJAD A HANG...Jányos 8:51? -fita ezt először hallva, ma is lenyügöz engem, mert IGAZ?- NEMIGAZ? NA MOST AZ IRATUK MINEK HAL SZAGA? SZAGOD, HAL SZAGOD? S MEG VAGYUNK SÉRTÓDVE, HALSZAGU SZAGOD, ŐSIEINK, DE FING GOD UGORJ? UGAR? HUNGAR? Sóval, ez ami most is ha ezeket valakim hallja, NA AZ HOGY NINCS HALÁL??? -Fita,az al -világaGÉKÁJEik KAJA CAJUNUKIAIK azok árnyék szőrkeik, csitt csatt padalatt biró szarik szék alatt,és valhallogy, na ez a gyerekéinknek, és valam olyan, a kis kölyük olyan 30 hónapos, mr az anyikájának (14hónapos) i felmutatt az égre, leritam, mikor a kinai léggümbük,na három ufo?- akkor lertam,most már ... na meg ládd ha irok, most fel akarok állni, és visszalök, irjál INRI? -na ő is akar, demost nagyon finoam, csak mutatja hogy az ujja készen?-a billenytyük felett? Fita,az a jelenet a BbLilába,hogy felviszi (fita, ezt egy pinalátra,A MAGYAROK JÉZUSUNK PÖR ... (fita, ez apuÉNk,ezzel te nem viccelsz,és léeugrott p pi, betü) egy hegyre, és neked adom -pösze onnan a adósom vagy, s leborulva vagy hasalva félsz és imáDOL engem?-ez velem is meg törtnt, akkor leritam) a földet ha leborulsz és imáDOL? - engem? -azaz az érntyékszék? Dfita ez meg tudjuk látni azaz ez a KISÉRT-Ó-tő tőketöke,, az a mi árnyékunk, ágyunk agyunk fo$$$... és most, fita az egész PÉNZ? Zitt most maradjunk analunkba nanaluk?-, hogy mi az Z$$$... zsir tornyaik hus hegyeik, CzioNUK ás fény aranyozott vársaik, fita, itt eleinte, hogy voltam az egyik sumér, érme, na akkor is, hogy ugy voltak a kertek, hogy egységben, és azok ugy,ahogy most...kellene legyen egyen, halat, juhust vadat...szemnek szájnak ingere...(fita csak UFO-k valának)NINCSAK NEKEM, NEKED NEKÜNK NIN$$$... OLYAN HOGY HALÁL ÉRT MÜK? -MAUZELEUMMAIK MUMMYÁIK KRIPTÁIK S KÉPEIK,GÉPEIK, ÉS HALÁL? LÁDD JÉZUS AZ ÖRÖK EGY EGY ÉS EGYEK EGYEK VAGYUNK A MI ATYÁNKKKAL, ÉS Ö ÖK MEG MI ÖRÖK FÉNYEGÉSZEK ITT IS EGÉSZSEGGESEK VAGYUNK, DE VAN NAGYOBB SEGG? -A NYEMECEK = NEMESEK $$$...
                    Innenn...na most, itt az, hogy az ami a sötétbe...hogy neked adom? -FITA most minden tiitkukac, NAP-BELE (BÁBÁ BÁ BEL) ÉS NAP FÉNYRE, ÉS A HAZA FÉNYRE DERÜL!!! CSAK AZ A HAZA HÁZA? HÉZZ...
...Fita én ismertem egy nagyon hires Jos, Jojós Jóska és mikor nálunk aludt, az ágyba pisilt! - nagy szetn ember vala! Na most érdeke$$$... Józsi dó re mi fa... Jé-zsidó? Fita itt mindenk csak ár nyaka lehet, puca nyak analuk? Ó ÓK az tőrvéNUK hozók, a fla$$$...fejek? Valójábank ninicsak két juhus jóhus *luhus* van, az egyik kosárba való hus szőkő kecske, a hegyekbe?/szökött-szereti a kést?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1071)