UFOzzuummm... miEeee... Körpatkónk - Alpok magad örök mad -ár fészkek, a magyar ok, örök - szirtjeninkre vissza száll, a Magyar Madár (mad? -vagy Fény UFO.k? -made in Hu? -Who?) Tullrull Turull Madár, te ez hogy érted, fizikakilag? -is Isi$$$...
4.: Kávézzuummm... tea de az élet vizével izé izé ize? Ime a hellzet, ez kivülrül van lezárva,mert kivülrül nincs, és most csak ma, de ha te elfelejted ki mi mi ki MO? Na itt azok parancs csalók, azok magukra vágták végleg a budiajtót? (ez az,hogy akik fekaufósokis,ha megjelneének, végük,igyiseg hugyis bugyi$$$...) -miEeee...fita, most ez bennünk van, akik magyar gyerekek kék? -nem nem kék, naha a szeme kék, az a sép, vagy akinek a szeme fekete? Most olyan vagyok, hogy a torkomba fény gurgula, ami ma, hogy itt az hogy GOD? -az dog, és az erősőebb nagyobb kutya dög, ugathat, és meg haraptam az inyem, közel az ajkamhoz, és mi a fene, a saját testem, mi vagy, kutya? -Fiteled gyaurak, az gyéládkodókat (fita volt e nép, mnt a magyar megallázva? jelent, ami itt nem nem az, nem mi, mi nem nyemecek = nemesek vagyunk? -fita, azok kirláyi popok pupposok, jawish leestek, leesett a pap az ágyról twist, és most az, hogy féljétek és imádjÁtok őket, ez az, hogy a magyar Isten -e? -itt mese nincs, most mire gondolsz, ha egyáltalán, mert én is jajajjj Fényem Égieim mmm... ezzel kelek, most meg akarom fogni a nagylábujjom, de tovább, mit gondolátál, az lábam után, ameddig (fita az testem --- fita, óriás?-) most hol az ágy vége...na most, ez igen igen jól esik, a gerincemnak, gerinces állatok vagyunk? Zna most, Fényes Égieink. legyetek velünk a mai nap folyamán is, családommal -gyerekéinkkel, szeretteinkkel, magyar-magyarok testvéreimmel, betegjeinkkel, hogy meg gyógyulhassunk!-1 mind? Fita, ez az, hogy ők mindig velünk vannak, ls most felvettem egy tucat hogy hogyan dolgozik az agyvelő agy, agyj velőt fo$$$... monja a fiam, és igaz!!! Fita, ha arra gondoltam, hogy a szeretteim meghalnak, most?- se tudom ma se gondolni, mert a Bblila... fita, most azt akartam irni nyomok sss... és fo$$$... össze kalimpállódot az ujam, had temessék el a hal??? -halotak a hal hall? -halotaikat, na mivel lehet hallani?
5.: Na most nyalod s fo$$$... zitt én, hogy nemcsak beszélek a magyar Ó kos okkal, hanem össze jövünk, és még az semmi, haza menünk, ami most fida, BENNÜNK VAN! Ez az, hogy monmduk ezekbe a GOD NA A HANGOD, LÁDD MOST A TORKOMBA VAN, AMI BESZÉL KI BE SZÉL? HA NEM BÁNT SENKIT HAD MES-ÉLJEN, messiás áss!- ÉLJEN? Fita, apum Mukácson...leesik a 10 emeltről, bombázzák, nem lett semmi baj, Zoli bátyánk, Pita, takarodás haza,(elvesztetük a háborut?) mert a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Fita, sokáig azt hittem hogy én vagyok az utolsó MOHO KAN? JAJA BELÉTEK VEREM AZ BIGÉT? HOL A BIGE LUK? Ma ismét, na a fiam is vissza jött. és monduk, most többet nem tudok adni, mint nekik, ezeket az iratokat,(gondol át lát?) meg kell találni, és mag ad? Zitt az, hogy ÉN AZ ÉN VILÁGOMBA GOMBA DE BAMBA VAGYOK, ATILLA BOMBA? Fita Atilla végül is magyarországbank köt ki, na most ha nem ott, meg nem lehetett volna a BÉKE HIRNŐKE? -lába ő,amell olyan rövid,pucányi, Fita, itt az egyén nélkül, s itt az hogy JeshusUK a fa suhk, meg hasuk, Krisztus a kersztfán, omlik piros vére, ártatlan hal halállal, fita itt az is elhangzott, hogy a HAL? -hogy, ládd Pietró, vesd be a hállód, és most szakadozik a háló? -halló? hol a vasaló? -hall a luja? -na fita,itt a halnak, a juh? -esttelg a aki mondottan növényevő állatok, akik élnek -halnak, és fel támadnak? -ja ha hagyod őket szaporodni? (de pont a kanniballizmuk miatt, feléborult $$$...kiborult a bili,kell uj juh bili) Znadon fita, mert ez az, hogy én kétlem, hogy másért és máshova be jöhettem volna, ha igen, ládd abortálnak, ládd az a szeplőtlen makulátlan, BÜNtelen? Hellbe vagyunk!!!-hal a luja? -fita azok is kimondottan növény evők? Ima a hjellzet, ami ha most végül, szabad a magyar, akkor ezt... fita most el van dugulva az vér ér rendszeretek, na a felesÉgemnek is magas vérnyomása van, és az az anyagi gondok, és arra gondolni,most ha ezt burnyákot tok ledobbjuk, hogy hivták az a hegyet, ahol a nyomorék gyrekeket ledobálták, tajgetosz? -tossz...fita hogy mindene meg van $$$... annak azoknak köszöngéljuk egészsegges gyerekeket kaptunk, és én is hálálkodnui szeretnék, de de tosztál, Oszkár, ugy meg változtál, talán tosztál?
6.: Én meg, szerintem a felesÉgem biztos, a fiaim, is még a kiskölyök is, és most is bejött hozzám, na reggel (de) előtt is, és reggel mondom, talált egy kis oyster... fita, az agyam, kis konzerv dobozt, és mondom, késóbb megesszük,(fita mndent megosztunk,és ő is, jaja megesszük) és ma akarom neki...de előbb mnt most is, ezt neked irom, csinálom,és fel akarok állni, visszanyom késóbb... fita mnden ez ünnepelünk, de nagyon jó együtt lennünk, na most gojndolát gondolád nélkül,brácsád, cimbalom nagybőgő hegedü, nyári? Hogy az hogy most ahogy egre többen eszünk FÉNYT, na itt az hogy hogy te nem gondolhatod,ha nem fizeted le az árad?-uggannakor, A juhusuk, fita, hogy fizette le a te áradat, áradat, Juhus a kersztfán, ömlott piros vére,ártatlan hal halállal, miattad miattam?-(fita az én mondom csak meg?) lett vége? Na nekik, az az Ő ŐK KÉPÜK? JAJA GOD AZ A TE HANGOD? Fita itt mindenki akiben csak egy szösz, szösz, szöszi haja van a fején, azonnal, ami a Pilátusi tusa jelent, te mondod! Fitelejal,(nincsak tát ki a szád, s tátogsz? ) itt az hogy jó madarak, na most az Égieink mikor rossz,,,na ők nem jó? -neked? -de legyen egyen mit? -mindenkinek a HIT E? -Ő ŐK MIBE HISZNEK? -FITA TE NEM VAGY? Na most ahoz hogy egy magyar gyereket el hallgathassanak? Nincsak ami van, hogy ha nem hallgat$$$... ládd pucolnom kellet, mert mi rajtunk, olyan Átok van, hogy nincs átok,esetleg a szÁtok tátog,de ha egy kutyát,fita itt most itt az erseőbb kutya ugat666... na kiskorom álomba, a gyerekek kis kutyák, nagy és van ami harapós? Itt most én teljesen át tudom venni, miodneki érzését, és amit hogy itt halakkal, na minden ami itt a szárzazföldöng bió élet, ez a tengerből,azaz esetleg a patakok fotyók, mocsarak, és msot van a A MEGTISZTULÁS LÁDD BÖZSE NÉNE, NEM SZÜLNI AKAR, HANEM MENSTRUÁCIÓ,ÉS AZ AZ, HOGY AZ ÜSZÖG,AZ ÜSZKÖSÖKKEL LE... most volt a számba, le üllepedik? Na most ... hogy ez most, mert nincs megtisztulási körforgás többet, hogy fog történni, ami most itt mindenki akinek hus teste van, abba hal ami lelek, fita,teljesen hal? -most hogy kik okozták meg okzozzák a Canni Belláikat, azaz fita,itt a hus az ami nüvényi eredetü, az nem mérgezó, ami husevők, az a méreg! -zsákok, hátizsákod?
Innen, most én ugy mint a fiaim, meg akik velem vagytok,ami nagyon de nagyon jó együtt lenni, és amit én akarnék,hogy ha nekem,van ufhom, most az, az hogy hogy a hal, be lett oltva? -na nem hanem a fa? -fe fej? -fej fa? -mondjam, vagy ábram hami, magvába?
... Joe Skarborough Luses It over Clip Of Trump TalKing, (KING IS GOD,GOD IS DOG,DOG IS DÖG? AZAZ MNDEN MINDENNEK MEG KELL DÖGÖLNI, MAGÁT ŐLNI, ÖLT? -AZ VAN? -HAL? HAGYJÁTOK A HULLÁIKAT, HAD TEMÉESSÉK SÉK SÉK CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...) About realtionShip (trump) With GOD TALKINK? Fita a grisz nerő GeOrgia?
...oááá...