Kowalsky3 Creative Commons License 2024.06.04 -10 1 615085

Dmitrij Peszkov lánya is a Rothadó Nyugaton tanult, majd Oroszországban a "saját lábán áll"

 

Jellegzetes "sikeres orosz politikai elit gyermeke" életpálya:


Elizaveta Peskova - Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtótitkárának, Dmitrij Peskovnak a lánya - személyes azonosító számot kapott Kazahsztánban. Peskova 2019 márciusa és 2022 szeptembere között regisztrált Kazahsztánban adófizetőként. Ez egyben lehetővé teszi számára a számlanyitást a helyi bankokban, Visa és a Mastercard használatát.

Peskova hosszú ideig külföldön élt. 12 évesen egy normandiai bentlakásos iskolába járt, később átment egy francia iskolába, ahol érettségizett. Az iskola elvégzése után visszatért Moszkvába, és jelentkezett az Ázsiai és Afrikai Országok Intézetébe, de egy bizonyos ponton meggondolta magát, és visszatért Franciaországba, a School of Businessbe, hogy alapképzést szerezzen. Tanulmányai után körülbelül egy évig az Európai Parlamentben gyakornokoskodott, majd visszatért Moszkvába.


2022 novemberében az adóhatóság határozatával felszámolták Peskova „Liza és Sasha” nevű cégét, amelyen keresztül Peskova féltestvérével, Alexandra Zhulinával közösen saját ruhamárkát fejlesztett. Az adóhatóságok úgy ítélték meg, hogy Peskova hamis adatokat közölt a cég címéről.

2023 áprilisában Peskova bezárta egyéni vállalkozását, amely reklámtevékenységet folytatott. 41 ezer rubel adótartozása miatt Peskova a végrehajtói adatbázisban kötött ki.

2024 májusában az adóhatóság úgy döntött, hogy inaktívként felszámolja Peskova „Speransa DS” cégét. A moszkvai polgármesteri hivatal turizmusának népszerűsítésében részt vevő cég 195 ezer rubel adótartozással rendelkezett. A végrehajtók 2023 ősze óta próbálták behajtani ezt a tartozást, de nem tudták megállapítani „az adós vagy ingatlanának helyét”.

https://www.sibreal.org/a/doch-peskova-zaregistrirovalas-nalogoplatelschikom-v-kazahstane/32979024.html

 

    

 

Ezért sem lesz EU ellen atomcsapás :) Egy nukleáris támadás vinné az orosz elit gyermekeinek nagy részét, akik valamiért folyamatosan itt nyaralnak, tanulnak, stb.