UFOzzuummm... miEeee... három hárem a kisláNUK, hastánc, lecsuszott a glott gatya a nylon bugyi meltartó, na meg leesett a pap az ágyról twist...
4.: Kávézzuummm... tea, (green) zöld levél? -Nagyon meredek álmom vala, és olyan, mintha ébren lettem volna? Hogy ezt hogy tudném meg láttatni, mert az hogy az amit embernek hivunk, az nem az! Ezt állandóan, hogy én azt hogy gondolok valamit, na meg el képzelek valamit, és most olyan csoda világbank, az én világom, de ahoz az amt elragadtatásnak hivnak, na az lenne az, aki fényből van, -és saját fényem is, meg napom is van, és az idifiammal, a saját napjában találkoztam, és ezt hogy tudNUK értelmezni? Na az hogy meghalni, sose értettem, de most egy olyan, hogy azt megtudni, hogy nekem nincs halál, azt csak én tudhAtom meg ugy, hogy azokkal a fényes szellemekkel (FÉNYUFO-nk) aki az én fajtám? Zitt ez minden, Hazádnak rendületlenül, légy hive hivva ó magyar? Most tegnapa c2c-on, Sid Roth, fita, mert az Égieink, hogy most itt teljes egész szabad-szóllás is van, meg szabad csoportosulás, és monduk ha én ugy mint aki magukra és most Jeshus? -Jesua? -van lább nyoma? -de előbb, most végleg, a biológia létezés és világ, pösze hogy nappal, te ahoz viz kell, hogy bilógia élet formák, létre jöjjenek, de a fányben, örök minden készen lészen, ami igaz, hogy a magyarok a miképpen fen, ugy itt len? Na,most, akik nemesek, azok amiképpen lent, ugy itt fent, és itt nagyon sokan, hogy az alvilágnak itt vallakik, kinyitották az ajtót, (de olyan mnt a horog kereszt, slastika, jajja oda csak ha husod ledárva, ládd daró kése? -nincsak mióta valakik kinyitották, azóta a hus dáróik, ládd mészárszékek -vágóhidAIk aklik husa nem kibvánatos tost) ami most hogy micsoda tengerallatti világok vannak, és miért akarnak akik most vak vezeti a világtalant, az ürbe? -ürkolóniAIkat meg ür városukat, amihez..ez gyerek valák, hogy van a föld anyaga, amibe elvagyunk temetve,és a föld anyagát azaz itt olyan galiba liba, elől a ludtallpas, hogy jönnek értük, de most akkor miért épitik az aranyvárosukat, meg ür állomásaikat, amit aki teremtette itt az ember-párt? -a föld anyagod pora?-és bele baxott élvezett,na most van más élvezet? (ládd a szüz? -julukahuk? -fita a baxdüh kangörcsnek a reZONája viszhanga HANG zzz..de $$$... minden? Jézus Zeus, vagy juhus Jósua, ládd a sivatagba, 40 év, és ma is szanda a szanda? -Jósua? Mi ki MO,ki baxta ezeket össze -vissza? Fita ha ugy nézel egy nőre, pl anyád anala, akkor köss egy malomkereket a fédra, és ugorj a legmélyebb tenerek luka, és most éjfél után óra 4,Kácc MOzsi lukat néz, őra 5 nagyot lök, födrengés, 6?-megjött hátuilrók a Jakabb?
5.: Na apuÉNk, de valami olyan, hogy az ami a fiaimra rájün, ládd én állandóan éhes meg kanos valék, nagyon rosszul táplálkoztunk, (fita olyan hogy hus, ami most itt a tergerben, ládd a JUHUS, ÉS HAL HUS de mégis egészséges voltam, valék, ami most apumat, nincsak te lehetnél a legnagyobb párt vezető, nacsalnyik, -nekem meg lenine egy bicygklim, mint a barátomak,mert te midenkinél jobban tudsz hazudni, na ez mikor kimerültem, nagyon csunyán beszéltem apuval,aki csak hallgatott! Nizzitek,ha csak hagynak bennünket megdögleni, na ma is, most a kiskölyőkkel voltunk a kertbe, imádja, és a locsol,és felfel is és Esik eső karikára, mondja a husimama hallod hallod, Kossutth Lajos kaapára...fita 29 hónapos, és az anukaja már megtanitotta magyar énekekre? (az nekem a nagymamám) Zna fideljuk meg, hogy minden olyan akik most mernek meg nyilatkozni, s itt most az Égieink, pártatlanok, és fita, miért ne lehetne nekünk egymással azt beszélni, hogy mi is vagyunk, és itt előbb a belső ellenseggeik, akik mit a feudaIZMOusa kirakata ószlaga vagyunk, és a keresztények kerszt ténye? -mi kifeszitettük a magyarull mernek ugatni, kugyáinkat? Fita, ahogy beszéltem otthon, zna akik PÁLpáldáshitü keresztények mnd nyájan? Fita, Pázmány Péter, a idegnek közzül, azaz soha nemvolt nem lesz le$$$... egy olyan hogy magyar ok, a nyemecek? Most vissza Sid Roth-hoz,törvényt hoz, hogy God is dog, és dög? -meghalt értük,(hol a kutya elásva?) s MOnjÁtok, meghalt és az Ur, én értem, fita -ha most nem nyemes...na az hogy hol van az igazi ROM romba város, fita mindenütt ahol ládd olyan Ótestemtumor puszi puszutitást végeznek, minden ami magyar emlék? -kő? -is? -iratok, na most hogy magyarIsti, sitim -pitim gaccából, kik a magyar ok? Zez most az éjel, ha öngyilkos lettem volna, elhagyom a gyerekélinket -testvéreimet, akkor most az al világba.mentem volna, és most ténleg van a feledékenység tengerei? -jaja még pedig a tenger mélye, ahova Usama bin Ládáját dobbták? -na meg akiket fe nem le,áldoznak?
6.: Borzalom olyan rémisztó, mint 1986 Szilveszter, és mint egy olyanj át élés, azaz amit állandóan, hogy itt a fog alma $$$... ez szó szól szerint, itt az amit lelek, lélek $$$...(ess segre az urad, kirélyos előtt,és imádjad féljed őt, ba a magyarnak ilyen ész, eszed, nincs, nem lehet!!!- és az hogy csak tehetek fel kérd és $$$... - monduk ládd Sid Roth testvérünk: na az a fog alma, na még ha lenne alma, értem kigyó sár vagy bogyo? -kecske bogyó, birka sár, üzvegytehén tócsa , ládd mind a háROM MO MÓRA? a háreMÜKbe kislánuk, jaja nagy nagy NUKINA NAKI, LUKINUK? Fita, én direkt haza jötem volna? -de de az enyéimhez, és itt a for dülő, hogy ha nincs halál, akkor akiknek van, de igaz, hogy mikor irtó egyedül maradtam, fita ti nem tudjátok még fel fogni, van fogatok, VACCOG666...na ha kihull, van? -jaja ha van pénzed, na ez az, hogy van a tengerek mélye, és az a Univezeknek is mélye, MÉHEM? -és az egy emésztó GOD DÖRR, és azokat nem szabad lett volna fel engedni? Zitt MOMancsiba amit lehet hallani, ha beengeditek őket, akkor soDoma gomora, KUGYA FA SZA? -na fita, nicsak hogy hogy abram és lot fut -lót -LÓDINGOALNAK? , hizz ők voltak a FŐFŐ GÓRÉK- MORÉK? Zitt amit akarnék tudni, hogy miért nem lehet nekem, ládd én nem csak ufót láttam, hanem az vagyok! -ez vallhalogy hogy én amit akarok én azt gondolom, és most itt rögtön, ahova haza jöttem, azok a magyarok, ( az egy vlág) és most amit Sid Róth, hogy ugy mint én, na én előbb találkozok az mi Tullrull Turull Madarainkkal (MI UFON-k! - és ők velük, ládd akarom Jézusunkat látni...fita, itt az akit Sid mond, olyan hogy büntelen, és msot magára veszi a világ bünét,és meghal értük, lefizeti az árát? .fita, ma olya nagy ür, ami azt a lukat, se eltünteni se betümni, fita, ami van, hogy most akik tartoznak, akik eddig ha-dzsidóztak? -na én maga a gondoláttul, mert Jézus az én vagyok, amit most akarom, hogy JÉZUS FÉNYÜNK, ÉS MOST MI ÖRÖK EGÉSZEK VAGYUNK, ÉS IGEN IGEN ÉN ÉS AZ MI ATYÁNK, EGYEK VAGYUNK, ÉS NINCS HOGY OLYAT GONDOLNI, HA TE TUDSZ, HOGY VALAKI MEGHAL (ba fita, az a hal tudat tud ut hal áll?) HELLETTED, EDD? -Na most... ugy keltem fel...hogy az hogy HAL? -Zitt ha valaki nem hall, fita János8.51, és most az Égieink ---fita ők a jobb agyunk és most apuÉNk a bal, s jobb lábad, zsibbadna? -vagy a bal? -nagylábujjod? - van köröm rajta?
Innnenn... na most ha a tenger is, azaz ha ha ha... ha? -fita, apuÉNk most, mar...ha? Amit hogy milyen tecnika meg tudomány,az ami mankó, az eléfér a terneredbe, és azzal mindent, ládd vizet s biológia életet, tudsz termteni, hozz minden előbb energia gyia gyia kiccikóm? -had tegyeml ábom kengyeklbe? -gyiááá...Fita, Hugh Russ, ismerem vagy 50 éve,beszélt rulla? -ruller? Én láttam, s megkérem a feleségem fényképezze le, de nem fogja! -te azt hiszed, hogy a hülységed, azaz csókol meg akik engendnek hülyéskedni? --jaja te nem,hanem ügy születtél? Fita, az ujjá születés, most kijösz a tengerek mélye, és most ezt se tudhatod666...fita,az ami most.element a mama?-vize, na most te abzullu semmit nem tudsz, és ha ugy maradsz, akkor csak hal? - a vizbe? -de vissza az iszapba, ami Vajk, ja mégis, lehet benne találni gyöngyöket? Gyönygyüru sép a mennyekbe, menjek be? -jaja benned kell legyen, vagy hal vagy, a pecán ikra? -tojá$$$... fita itt minden csak hal ikra tojá$$$... halhusika? -halszagod?
...oááá...