pecáska_I Creative Commons License 2024.06.03 0 0 19480

"Egyrészt moderációs döntést tárgyaltál ki nem azt szolgáló topikban."

Nem tárgyaltam én ki semmit, pusztán reagáltam a topicban megjelenő hozzászólásra, volt is az akár moderátori.

"Másfelől moderátori figyelmeztetés ellenére folytattad az offtopik témát, úgy téve, mintha mi sem történt volna."

A moderátori hozzászólásra tett reagálásom épp azt mutatta be, mely szerint a vitatott téma belefér a szóban forgó topicba. Amit épp a topic leírása is tükröz.

"társadalmi-gazdasági tendenciák a Föld erőforrásainak kimerítése, túlhasználata révén egy globális környezeti-társadalmi-gazdasági válsághoz fognak rövid időn (egy-két évtizeden) belül vezetni"

A fenti téma épp érinti az evolúció kérdését, hiszen a környezetváltozást, legyen is az akár változtatás is (hiszen egy katasztrófát a természet okoz) az evolúció folyamában lévők úgy is túlélik. Már ugye és amennyiben van létező létrehozott fajokból fajokat létrehozó evolúció. Sőt, ehhez a kérdéskörhöz még a háború is beletartozik, hiszen az a legnagyobb környezet átalakítás, vagyis a meglévő pusztítása, ami kifejezetten irtja a gazdaság meglévő működését tartalmazó eszközöket, benne magával úgy az emberrel, mint a termőfölddel, vad és háziállatokkal ...

"Harmadrészt egy kitiltott nickhez volt köthető a tevékenységed"

Szóval ez akkor, mint csoportos büntetés került az ítéletbe?

Előzmény: Aventinus (19479)