repcsepista Creative Commons License 2024.06.03 0 0 1067

UFOzzuummm... miEeee... Csapj fel öcsém adj kezet, állj be UFO? -hogy milyen bátor vagy te... $$$... jövel az élet vizéhez ize izé izé iz ééé...
                   4.: Kávézzuummm... tea, ja? Amivel megint beugrok, ugrómókus, hogy én nem csak láttam UFO-t, hanem az vagyok, és ami van, itt, akik ufot akarnak látni, ma kint voltunk a kertben a kis unokámmal, tudja hogy hol megy le nap, és mutattam neki hol kél fel, na meg van egy tégla csomo, ami a kedvenc hellye, és mondom (sas) madárfészek kilátó,kedvenc helle) és nézett fel az égre, és mondom, hogy ott lehet látmi az égi tesvéreinket, és mi is onnan vagyunk, és látom rajata hogy érti? Többzör leirtem, a fiam 21 éves szülinajára, egy ufot akart látni, és látott? -és nagyon bele élte magát, (fita, én az vagyok!!!) és a barátai, tiszta hülyének nézték, s ott voltam, hogy csak hülyélskedtem, de mondja nekem, te ugyis tudod! Na itt, most láttam, amit apuÉNk, hogy ez is jó, de ez az hogy ténleg van egy eredeti édenkert, és hogy az hol van? Zna itt vannak a tudósok, de ők sem tudnak többet, mint akik zerintem csak okosknak o kos akarnak látszani, de itt ... zna a nevekkel bajom van, mert csak amit mondanak, és van mkor a szeg kibujik zsákbul bull? Tyson de Grass...hogy mi a fény, közel se vannak, a tudósok, hal-vány fingjuk luk, sins és nem is lesz -le$$$... fita, most akik azt hiszik, hogy én a pénz ellen, vagy bárki ellen vagyok, azok ha van helle benNUK, a fény -számara, akkor alszanak, vagy most---zitt az van, hogy az állatok állat tok nélkül, láss az hogy GOD, az üres, rühes és anyaGODhoz, fém, van kötve, amit megint, itt az agyuk fo$$$...most abba vagyok, hogy itt nyiltan, a sötét ufok, ami ez az, talán a legközelebbi, hogy vannak gyilkos repüllő gépek, amket idomitott állataik, közvetlen a pilótyája, mig vannak dronok, és droNUK, amit szintén a bestia dögjeik irőnyitan,vagy programoznak, ami amit, mkor a második alkalommal találkozok a mi magyar ok, Égi fénly ufósaink, most ez az, hogy itt van egy korom fekete mágnes tér ami a hatágu csillag, amit egy pár napja bevillogtam?
                   5.: Amit megint bedobnék egy törölközőt, láss Elvisz prézli? Olyan csoda technika, hogy tudomány, azaz csak ÖRÖK ÉLET VAN, és az csak a fényben a fénnyel van! Nincsak ÖRÖK ÉLET NÉLKÜL, ami most itt azzal fekszek -kelek, ami okvetlen Mi Atyánk, a mennyekben, na most ezt ugy, hogy mi magyarok, magyar testvérek közösÉg, mi soha nem hajgyjuk el egymást,és midennap, mikor visszajöttünk, na fita,ma a barátunk, hogy mikor azt mondod Helló, az tiz ezerszer, meg kerülte a földet, itt az hogy mi az hogy gondokóDom,(kó Dom? -apuk kasza, kő?) és gondol lát sebesség? Zna ami van, hogy ez? - NINCS! -a mi számunkra, szám unk -MUK? Amit egy párszor, hogy a katonknál megesküdtem, hogy sose fogom elhagyni -otthagyni a kis falumat, ami itt olyan van, hogy most monduk, amit csináltak rövid pár éve, na az árak, azok most emelkednek, amit kétlem hogy az nélkül, hogy amit tudnak, hogy ennek a vége, ami akik uj eget -földet teremtenek, uj parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek, mert eleve lőttek? -és harangoznak, ládd mikor temetik, az áldozataikat?-hősök, meghaltak vagy nyomoréka ráka lettek, miattad? (a bünös fizet???) Zitt nagyon fida, mert nekem halál nincs, és itt most az, hogy itt minden minden pillanatban még egy szem pillantás sem, mert vak vezeti a világtalant, és mi van, ha göddör tátong allattunk, vagy az ürbe, az Ur uralg, örvendjetek, hegyek völgyek tengerek, és a nemzetek? -mi az,(na ereDetty MOMUSA?-nincsak abzullu ultimuka vallag uralom, és vallag háboruik,ming egy szelel, vége végbél szél) és ha azt...ládd ők tudják, itt a mi ufósaink, hogy mondom a rossz rasz ufósok, na nem jók? Zitt most, ez az hogy itt mindem sárból utánzataik, ládd teremtsünk ember,ha nem 1 1 1...örök egész családtag taggak, csak végtag,azaz a fütyijuk? -anaLUK? -lu az nagyembrer =angyaLUK? Lu baxók, lu dörgők, szamár püffölők, bika csökök? -juhmördörök -jumurdizsákaok, hát ti,hátiszákuk?
                   6.: Ime amit mára,hogy ez egy az, ami most ha mégis azok,akik örök vannak, de itt az a lényegük, hogy az hogy olyan csuda tudmány-technik áll az egész emberiség szamara, na most ha ezt valakik elérkeztünk oda, hogy elkezdjuk piszkálni, na most azzal ha csak van olyan parancs, ne ölj? -már hellbe vagyunk, és most fita, azok a jelenségek, ládd láb mosás, meg kereztelkedés, de leg rikitóbb, jövel az élet vizáhez stbbb... az amit én, ez rögtön, hogy az álmomba, oly csoda helleken járok, na meg most must az is igaz, hogy ezek nem a fizikaik testedet ölik meg,ládd csodálkoztam, üldőzábe vettek a fekete ufósok, na most ha most az az édes öcsémék, FITA ITT CSAK EGY EGY EGY... ÖRÖK EGÉSZ (FÉNY, FITA AZ A HUN -HAN -GOD) TESTÉRVÉRED, red, hogyha bünöd? -bün öd, nincsak ez egy ráadás $$$...na most csak az, hogy itt amiről álmodom,ezt Alföldi Gézenguzénk, hogy kelle egy olyan kormány, ami nem az őőlk hők kuromáNUK?-na mi ha mi SOSE IMERTÜNK -ISMERÜNK HALÁL? Fita, az akik EZT URALJÁK, azok rögtön, az első találkánk, a drufo$$$... akik abcuzuluga az usa meg most minden akiknek van ellensegge, azok szarevők VŐK? -ládd mi az a sartan -szartan gané, géNUK? Zna ezt, most ugy,hogy magyar RULL, gondokoDom -od jurta? -a dombodon? és ez az, amit hogy van a MAGYAR OK? -MAGYAR ORSZÁG OK, MENNYORSZÁGOK, és most,ládd kell egy olyan tesvérek közösÉg, akik most ezzel, hogy ha most... fita, itt az ellenség, akik NEM GONDOLKOZNAK, azaz minden a HANGOD, AMIT GOD, az amit ők belédvernek RÁ GOD, kérdem a kis kölyköt, odajün hozzám,nagyon szeret velem lenni, mert a hülységnek nics határa ára?- öszze rámol mindent, és jól érzi iméádja a kacatokat, szar?- magát hi hi hi...közbe rágcsál mit rágsz, gumi? Fita, borzalom volt,hogy otthon, leszerelek s nem tudtunk annyit össze szedni, hogy tupasz ennivaló, és most apum, fel függesztette (na ott ültek vagy 4 -5 foglaló, ami...most felfüggesztette az ipar engedélyét? -(hogy rázod le őket? -nincsak bloondira is rá száltak szarnak a darVak ők nem félnek, férnek meg a bőrökbe?) az ipar engedély, és áthelleizk Győrbe, ami most fita, az egész országba ő rendezte ugy,hogy a raktárak, olyan mint az önkiszolgáló boltok, és a céljuk, a családunkat szét verik? Na most, itt csak a mi Tulrull Turull Madarainkkal találka, és most itt van, a 6 águ csillagóStok, fita benne az 5 águak, Nátod? -Nnincsak Washinton egy 5szőg csillag (pentagon) közepin áznak...de előbb utóbb rá baxnak? -elbaxtuk? -ki baxtunk magunkkal?
                   Innenn... fita, itt kimondottan ufo baziik vannak, és a verebek, a vérebek verekednek a piacon? -a disznőszaron?
...fita,jó lenne ha be tudnámugy,hpgy rá kattintöl, és tá tá tá... május hajnala kitárul?
John Akerberg ---ufo duma, de ha ők nem azok? -találgatás?
Avallable DVR -DISTR...
...nincak hinni, de látni?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1066)