repcsepista Creative Commons License 2024.06.02 0 0 1065

UFO-k? - (Mi is ufo-k vagyunk!) made in Hu? Who? -fff...

Achtung achtung lugeneraj  jajajj... engedjétek meg, mert msot leállitották a fakufo$$$... az internetett... hogy ahogy van,  mert  ha eklvesztem, eetelg itt innen vissza tudNUK nukizni... sóval borssal bocs...

UFOzzuummm... miEeee... Csapj fel Ãścsém adj kezet, állj be UFO? -hogy milyen bátor vagy te... $$$... jÃśvel az élet vizéhez ize izé izé iz ééé...
1.: 6/2. A KÉP? -legelőbb legeleő, hogy az hogy az élet fize, és folyója édenkertek, az most egy olyan, mnt a MOSOGÉP, MOSOONMAGYARÓVÁR, a vért, ami hogyha bünÃśm vérpiros, fehér, nem hanem korom fekete éls por, azaz abba ÃśltÃśztünk bele, mikor a Tejutonos magyarjainkat, vissza jÃśttünk,és meg szálltuk eztagÃśmbÃśt kivül belül?-puccc... Zitt most amit az éjjel megifyeltem, hogy mnden viz a vér és fény!!! -azaz ebbenn lebeg vagy lebőg az élet? Zna itt amit én gyrekkoromtól kezdve,hogy jÃśttek az ÁVO fo$$$... ;s keresték a TILTOTT KÖNYVEKET, na most eleinte, a BbLila iratok siratok is tilva, nem beszélve 9 gizs gólta, jaja le száll a Tóra, fideljad, hogy én onnan, kb annit idős valák mint most a kis unokám,és midenünket kipucolnak, olyan lettünk mint a templomegere, csak ez egy zsidó kóservágóhid -mászárszék vala, és nézek apumra... vigy...azt nem, mert ezek az álmod akarják! Zna most talákoztam a fiammal, aki nagyon lent van a padlónk, pénz kéne valahogy csinálni,mert el vesztünk mindent, s hagyjam a hülyeségeimet, ami most mondom neki, MINDENNAP KELL TPLÁLKOZNI MAGYARSÁG TUDATUNKAT MEG TARTANI, ÉS NÁLAM ÖSZTÖNÖS IS SI$$$... ne vi$i$$$... bekaptad nyemec? -jahhh...fita 1024 éve, tüzzel vassal nyemesitienek, azaz 1945, és muris magyarull beszélni a magyar ok ország háza? Szabó Dezsőnk meg akik elmagyarosodtk, fiteljel ezek akik coronás bitangók azaz zitt most azt is végig szágüldÃśztem, ogy a magyarok Királya oszt -trákok Csehszara? -Seh sehonai bitang ember? -ki ha hallni kell nem mert, mert én magyar nyemec vagyok? Na a fiaim, mint én apum választottam, mert ott ahol zugg az a négy folyó, s magyar tesvérünkkel, anyunk -apunk s tesvérkoink vérével áztatott minden tapodt fÃślddÃśng, ládd végig álmodtam Budepest tÃśrténetét, és minden kő minden ami anyagből, jaja magyar meg akik magyarok vérontói ROM-RONTÓI, fiteled, a magyarok ténleg UFO-k? -és most fita, a mi vérünkben élet van,és meg tisztutulunk? Hogyha bün Ãśd, mi az? -hogy ÃśrÃśk élek meg erkÃścsősz meg becsületes, az üllet begombolva cipzár, ami nincsak itt van a kukacUK? Első nájsz éccaka, és az urad...várjad az urad folton várjad...nincsak ma is élet halál uratok, baxhatTok? Toka szalon szalonások trompánntlis sonkások? -a ti sonkÁtok?
2.: Nincsak Attillánk, nempusztitja el romát, a celebátusok miatt, na most mai a Watikanok, a magyarok, ládd láttuk vitézseggetek Mári de Teréz seggük,meg Győrbe te vagytok a vétezseggek olyan nagy lukapu, mint soha senki siccka kubaccka mint nem nem nemesek soha napján jÃśtt meg a folyásom...ha hallom, vitézseggetek trapitya? Na fita, ami van, az hogy állandóan rettegnem kelett, mert ha megszóllaltam, zitt az hogy most megindul az vég le elszámolás, hogy ami most van, az az hogy KIBUJIK A SEGG A ZSÁKBULL A HÁTIZSÁKBUL? Fita,amit itt hogy anti rizsa, na csak akik luka kivőánatos, aztátoghat666... ham ham ham...mint egy hammer, na meg sarló kalapács, kip kop kip koty itt a kalapács, és klotylik a klotyó? Zna amit apuLÉNk, ha a magyaroiknál beütt a kraxxaka, akkor most fita, KI A MAGYAROK ELELNSÉGE HA HAD BESZÉLJEN, VAGY BE SZARJON, HA NEM BÁNT SENKIT, AMI AZ ÉN KULÁMAT SZARANYOMAT NEM ADOM ADÓM, SENKINEK? -JAJA MÉRGEZETT, MERT DÖGÖT ETTEM ESZEK, MEG A HUGYLUGSAVAM MÉREG, VAGY MIÉRT KELL A KOSÁR ÁLLATOKNAK A VÉRÉT A FÖLDRE? Ne távelyegjunk el, az ÉLET VIZE, AZ EGY OLYAN MINT EGY MOSGÉP, ÉS ABZULLU ULTIKULA A VÉRT MEG TISZTITJA? -KRISTÁLY VÉRÃœVÉ ÖVÉ, NA MOST VAGY ÖVÖN FELÃœLI. VAGY ALULI LULI LE HETEL, ETEL? ÉRTEL? ÉTÉR? Zna ez a TURMÁNUK, amihez képpest minden fizikakiki bagázsizsiJUK? Fita a LUKAKAIKAT, azaz TE SZELLEMÃœK VAGY? Nihncsak ezért nagyon beklotyósodnak SZELLENTÉSÃœK, azaz ez az, ami a Matrix film, és ezek SZEM FÉNY FESZTŐK, MOST TE VAGY EGY FA, AMIRE RÁ TEKERGŐDZENEK, AZAZ NEKED BE KELL ADNI, A DEREKEDAT, Á NÉGYKÉZ LÁB? -NA MOST BUUU...VÉR BULLCSU?
3.: Na fita, Szent stevaNUK, -dik stefaNUK, megjÃśnnek és most fita, rüha vannak ANGYALUK? -zitt kérdem, mellik a bukott és a nem bukott angyalUK? Nincsak most az IMÁDOTT TOPPUK TOPPA STROPA SONKA, NEM HANEM JUH .MARHA BORDA,STROMPÁNLIVEL, IS TELJESEN 50/50% MELLIK AZ IGAZI? Fita, apum, mi vagyunk a NAP URA? FÉNYUR? Zna most jÃśnnek a tokások -szallonmások szalaminyácku, kádár kolbásza és szallámia, jÃśnnek a gazárok, hova lettek az orszok? Nincsak a gazárok, nem kell tÃśbb, mint ládd szent dik stefaNUk, Árpád apu gecija? Nincsak a magyarhoz ÃśrÃśk hü a párja, nem csalná meg a Rózsája soha $$$... Fita, én itt voltam, és az angalok...elrohanták a felszabaditott...fita,leirtam a Mi is ufoi-k vagyunk! -FITA, miért engem, ládd most az Iskola igazgatóm, ha iskolába adjátok, igen igen ha ugrómukosnak is megÃślik! -most végül is, előbb anagynéném megszüktet, apu tuidta nélkül, anyummal, és azonnal bekerültem, előbb egyolyan ÉPITÓGÉP ÉSZ, -oannan egy kiemelet iskoléába a Gorkily faszorba, ahonnan apum, betürt vagy 5 ajtót -kapit, ezeket az anyabaxókat vagy őt...Fita otthagytam őket, mert kit választol? -ez ma is, ez menn a fiaimra akik most...na ezt hallgatták naponta egy vagy tÃśbb órát, ami most biuzeráltam őket, és utálják, de nem emgem? Nincsak itt... oannan hogy HA NEM BÁNT SENKIT, NA EZ LENNE AZ, AMI MOST HAZA MENEK HAZA, DE OI OI OI...TÁVOL MESSZE MESZE VAN HAZÁM...Na fita, itt van ..és ez igaz lehet, s Fercsi bátyám, na csak annyit, hogy tudta ki vagyok, és ő is ufos kellet legyen, mert mikor előszÃśr talákozunk a lánya lakásán a szobáb fény vala, és piti, miért nem a te dolgodat csinálod, hagy ezeket a pichába!-vagy gyere seggit$$$... jaja Mária seggit? Este 5-ig, nincs inerternett...fita itt ezek, vacsinga binga...de mi nem menünk $$$... hohova csára? -cores a MOres...

Fita, itt most a levegőbe?- véres tetüik  meg lábnyomok...a homokba? 

...zna akik értenek a gépekhez, azoknak lehet hogy ez egy gyerek játák, jaja te neked van, játszód?