The Rocketeer Creative Commons License 2024.06.02 -2 1 277465

Covid-oltás: Tízezrek tüntettek Japánban a halálesetek és a mellékhatások miattA volt belügyminiszter bocsánatot kért, amiért nem akadályozták meg a vakcinázást

 

A Covid-oltás „halálesetek cunamiját indította el” – mondta a WHO-ellenes tüntetés főszónoka Kazuhiro Haraguchi parlamenti képviselő, volt miniszter, aki maga is rákos lett a biztonságosnak nevezett vakcinától.

 

Több tízezren tüntettek Japánban, hogy tiltakozzanak a globalista szervezetek, például az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Világgazdasági Fórum (WEF) által „a világjárvány idején az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt.” A tokiói demonstráció főszónoka Kazuhiro Haraguchi, egykori belügyminiszter volt, aki felszólalásában a korábbi diszkrimináció miatt bocsánatot kért az oltatlanoktól és azért is, amiért nem akadályozták meg a lakosság beoltását, ami szerinte „halálesetek cunamiját indította el”.

 

Haraguchi azzal kezdte beszédét, hogy kitért azon családok gyászára és veszteségére, akik a Covid-vakcina mellékhatása miatt vesztették el szeretteiket. „Mély őszinteséggel fejezem ki részvétemet és vállalom a felelősséget a hatalmon lévők mulasztásaiért – mondta a volt kormánytag. – „Bocsánatot kérek mindannyiuktól. Olyan sokan haltak meg, akiknek nem kellett volna.” – tette hozzá.

Haraguchi beszédének egyik legfontosabb eleme az volt, amikor bírálta a Dr. Satoshi Omura által kifejlesztett Ivermectin gyógyszer betiltását, amely „jelentős szerepet játszhatott volna a járvány elleni küzdelemben”. Haraguchi megkérdőjelezte a tiltás mögött álló indítékokat, és arra utalt, hogy „a gazdasági érdekeket helyezték előtérbe a közegészségügy helyett.” – „Miért? Mert hatékonyak és olcsók. Azért nem akarták alkalmazni, mert ez akadályozta volna a vakcinák értékesítését” – érvelt.

 

Haraguchi ezután megosztotta a hallgatósággal saját személyes megrázó történetét. Miután megkapta a védőoltásokat, súlyosan megbetegedett, konkrétan a rák egy gyorsan terjedő formájától, azaz a turbóráktól. „–Tavaly ilyenkor sem szemöldököm, sem hajam nem volt. A három állítólagos oltóanyagból, amit kaptam, kettő halálos adag volt” – árulta el. Mint mondta, annyira eldeformálódott a kinézete, hogy zavaró tényezővé is vált az országgyűlésen.

 

Haraguchi felhívta a figyelmet arra, hogy nem ő volt a japán törvényhozás egyetlen tagja, akinek a vakcinák súlyos mellékhatásokat okoztak. Megemlítette, hogy három politikustársa is a vakcinák miatt szenved. „Összeomlott az egészségük, kórházba kerültek, de nem mernek beszélni arról, hogy ez miért következett be” – magyarázta a megfélemlítés hatását.

Haraguchi kiemelte azokat az eseteket, amelyek az ő elhallgattatására irányultak. Számtalan példát mondott arra, miként próbálták a Covid vakcinákkal kapcsolatban cenzúrázni. Mint fogalmazott: „A más véleményen lévő hangok cenzúrázására tett kísérlet rávilágít a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságával kapcsolatos jogos aggodalmakra.”