Racilaci Creative Commons License 2024.06.02 0 0 113665

Pásztor Erzsi is végképp elhülyült. Vagy hülye volt mindig, csak nem tudtuk. Tényleg elképesztő, amit összehisztizik gyakorlatilag havi rendszerességgel.

 

Egyébként Verebestől / Verebesről olvastam a héten, hogy szegény teljesen megsiketült, s kell neki egy hallókészülék, amivel azért hall. A készülék 600.000 Ft-ba kerül, s "fogalma sincs, hogy egy átlagnyugdíjas ezt hogy tudja kigazdálkodni". Na, ez meg a másik véglet, mert azért egy 600.000-es készüléket még kigazdálkodik egy átlagnyugdíjas. Ha muszáj, nem is egyszer. Lehet, soha életében nem iszik pezsgőt, nem jár a komáromi színházban, nem viszi sofőr sehonnan sehova, de azért valahogy ennyi pénzt még előkerít ő vagy a családja. 

 

Szóval itt is sikerül alá-, vagy fölé lőni a szintet. Szerintem az lenne a legbölcsebb, hogy egyszerűen ne panaszkodjanak ezek a sztárpozícióba beleöregedő nyugdíjasok az anyagiakra. Az se mutat jól, ha mindjárt éhen hal és szinte gyűjteni kell neki (Pásztor Erzsi), bár egyébként havi 10-et még mindig játszik; meg az se, ha valaki úgy vezeti fel, hogy neki van pénze, de fogalma sincs, hogy egy exesztergályos ezt mibűl fizeti ki. Pontosan tudjuk, hogy fogalma sincs róla. 

 

 

Előzmény: Babetta anyo (113663)