Dolgos-dolgostalan Creative Commons License 2024.05.29 0 0 10269

Évek óta olvassák szegények tőled pontosan, szó szerint ugyanazt. (Amúgy alapvető illemszabály, hogy a neten kulturáltan, de tegeződni kell mindenkinek.)

 

Meg azt is hosszú évek óta olvassák szegények tőled, hogy már nemsokára itt a kibuktatás. Hosszú évek óta folyamatosan. És hosszú évek óta csak és kizárólag a szád jár. Volt már, igen régen, tévéműsor, és rendszeresen "most már hamarosan" a Baumag-ügy miatt összeomló Parlament...Lassan mindenki megvénül, meghal, Te meg ugyanazt hajtogatod majd 20 év múlva is, és akkor is "már nem sokáig marad titokban".

 

Miért szóljanak hozzá most pont ugyanahhoz a mondathoz, amit kb. 232-ször írtál le az elmúlt években?

 

Mert hosszabb kihagyás után kiengedtek egy kis időre az intézetből? Attól még ők nem elmeháborodottak.

 

Kivételesen lehet nekem egy kérdésem? Erre válaszolj légyszi először, aztán írj bármi mást: Ha igaz, amit írsz, hogy már tényleg itt az idő és kiderül az igazság, megbuknak a felelősök stb., akkor mi a fészkes fenének írsz ide, és kérdezgetsz????? Örülj neki, hogy már gyorsan a pénzednél leszel, és kiderül, mennyire igazad volt, és kész. 

 

Erre az egy kérdésre válaszolj.

 

Alapvető logika: ha nem csak elmebeteg vagy és feltűnősködsz, akkor SEMMI ÉRTELME ITT KÉRDEZGETNED! 

Igazad lesz, kiderül, örülsz neki, no és MAJD UTÁNA GYERE FELVÁGNI! Addig egyetlen szót se, mert magadat alázod.

 

Addig csak egy szánalmas alak vagy, aki elvesztette minden kapcsolatát a realitással. És vissza kellene menni abba a biztonságos intézetbe...

 

 

 

 

 

 

Előzmény: kibuktatás (10268)