Az enyém is "gyűjtőnél" dekkolt, 50-60 db mindenféle roncs autó társaságában. De én sose értettem az ilyen embereket, megcsinálni nem, csak begyűjteni szeretnek...
Milyen nemtörödömség kell hozzá, hogy valaki betört oldalablakkal 4 évig rohasztja az autót, egerek, darazsak örömére, kerekek nélkül, földbe süllyesztve..
Aztán útban van az autó, kell a következő roncsnak a hely, elkezdi árulgatni.
Párszor az évek alatt keresgéltem, de a föld nyelte el.. végül is nem volt tőlem messze, mint kiderült(25 km).
Nagyban hozzá játszott az is, hogy tavaly nyáron vasba se lehetett leadni, próbáltak szabadulni a roncsoktól sokan.
Érdekes dolog a nosztalgia, amikor mentem megnézni, utcára kitolták(motor megszorulva), feleségem kérdezte, hogy ez biztos a miénk volt? Olyan érzés volt, mint amikor egy régi havert látsz viszont, akiről úgy tudtad,hogy már nincs közöttünk..
10 éve amikor eladtam, benne maradt a csomi fedélen (belül) a gumipók, ami most is ott volt :-) Fiamat amikor született, 405-össel hoztuk haza a korházból, most meg övé, közel 20ezer Km-t ment vele azóta.
Majd valamikor élőben is szeretném megnézni az autódat, megint lehetnének minitalik :-)