Részemről utoljára:
Aki nem tudja megkülönböztetni a könyvelőt (aki nem dönt semmiről, mert az a dolga, hogy könyveljen) a gazdasági vezetőtől, menedzsertől, az ...khm... nem okos.
Aki tudná, de nem hajlandó, mert neki a "gazdaságis" az mind könyvelő, az a saját tudatlanságával kérkedik. Az ilyen emberi minőség pedig rendkívül irritáló.
Aki szerint a "gazdaságisok" minden esetben a 2 forinttal olcsóbbat választanák, az ostobán előítéletes. (Még akkor is, ha valóban van, vagy lehet ilyen tapasztalata)
Aki szerint egy sikertelen hajókiemelés már első olvasatra is biztos azért nem sikerült, mert a "könyvelők" kispórolták a csörlőből, kábelből a pénzt, anyagot...stb, arra meg szavak sincsenek. A saját személyes frusztrációját böfögi ide, ami sehogy nem kapcsolódik a témához, csak felhozta, hogy förcsöghessen valamiről.
Úgyhogy nem, valóban nem minden osobaság, ami nem egyezik az én véleményemmel. De amit idehordtatok az igen.
Még annyi személyeset, hogy én nem tapasztaltam, hogy a könyvelők és a műszakiak között bármiféle ellentét lenne. Néha ugyan tolmácsolni kell közöttük hogy értsék egymást, nekem ez a munkám része és szerintem jól megy.
És akkor most térjünk vissza a hajózásra.
Kíváncsi vagyok, újra megpróbálják-e azt a hajót fehozni. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.