repcsepista Creative Commons License 2024.05.25 0 0 1049

UFOzzuummm... miEeee... mi volt, mi le$$$... gatya? -tele $$$... Atyám a gatyám, itt egy uj gatya fiam biboldog? - glott s müanyag? -anya god? God pomi pómiló? -vas a ló?
                   1.: 5/25. A KÉP? CSAK EGY HATÓSÁG VAN? -VAN? 666...FENEKETEK PATTOGHAT? ABZOOLU ULTIMO PÉNZ UR? -EGY PÉNZ NEM? Na itt ténleg, most a MANU$$$... Valami olyan van, hogy TE MEG ÉN, HA A HATÓSÁG SZÁM ÁRA? Zitt most a fiam, elmondta hogy mit vadászott le, a tirkos pócokon,(fita, erről van nagybaszó, hizz mit akarnák tudni, ha nem, nem mi vagyunk, titok?) és a leg félelmetesebb dolog, hogy meg szünik az áram áramlása az egész földgömbön, van a blackrak és vangard,de minden egy személy? -kezében van, ugy a multik meg akik kakÁIk fo$$$... UTUK ARANY VARO$$$... elmultak -kinyultak? Juh can"t torch dis? Most az álmom mára, hogy olyan hogy vizcsap? Fita az élet a vérben, viz vér s fény? Most a HATÓSÁG UK? Zitt akik United Koser será será rá $$$.. ser ráncs... a jövőt nem $$$... zitt az, hogy mi magyarok, mi nemcsak magunkroll? -hanem minden ki az Isten, is mindent tudni akarunk sakk kör, ökör, jött a Tenkes capitána, na nem hanem megjött siTIM -piTIM az UFO -JAJJAJAJAJAJJJ... na pösze, ahoz kell legyen, vala kije, na kije milye mi ki MO MO MO... a HOMO?-van neki? HAM HAM HAM...HOVA LETT A FITYID BŐRE, S KI MI KI MO, AZ ŐRE? Fita, az is az, amit MEG KÜLÖM BÜZTET VAGY BAXTATA? Skérdem, miért kell lenni BAX (BOSS BOSNYÁK?) TATÁNAK? Zna ott is, olyan, hogy most mást nem gondolhatok 666...HACC HASCACCA mert azzal azonnal, Isten = GOD? KI TEREMTÉ AZ EGED A FÖLDED? NAP? -CSILLA-GOD, NA AZT IS ODA AKASZTOTTA,LÁDD AZ EGYETLEN O ÉS UJ KOS FIÁT, VILÁGITÁS GYANTA GYANÁNT? A MEGNYIOTT SZENT BbLILA LILA, URUNK? -URUK? - SAVA, TE ÉGI FÉNY, VILÁGITS MINDEN TÁJON ÁT, HA ÖSSZE JŐ, AZ EGÉSZ NYÁJ, NYÁJAK,LÁDD A BÁRKÁBA NA MINDEN ÁLLÁT KÁBA, ÉS NAP VÁLTJA FEL AZ ÉJSZAK(SZAG)-ÁT? Valamit amit apuÉNK, azt a kutyát, melliket bottal, de MOé bota? -kell püffÖlni hogy szaladj a nyul után? Na fita,itt aki mégis, az lett a nyusziJUK pusziAIk? -azt megeszik a többiAI (bibikaja) ajja? -ajajajajjj... nekünk pénz ke? - kii mi MO HOMO a bőröd őre? -MIAKAIK ki mi krimi MO? kRémek kRéme? -VALETOD ZSBÜK SEBÜNK?- VALLA GOD VÉGE?
                 2.: Nizzitek, akinek van szeme, tyukszeme pac pac pac...zitt most? - ezt nem értheti aki a HUSBANK bidi banKÁIk? Zna kigyüvök, és már mikor UKusába jelentkezek, na UK, AZ UNITED KÓSER... fita,most az jogy senki semmi NEM VÁLTHATTA HATJA MEG A BÜN-ÖST,(BÜNBE BÜRBE SZÖL SZÓL LETTÉL? -NA VAN FARKATOK? CSAK AZ UKATYA MATYA MOTYO? -AZ EGYTELEN SZENT FIA, AZAZ UGY SZERETTE ISTEN? -GOD, A HUSOD, HOGY AZ EGYTLEN LEN HAJU FIÁT ADTA ÉRTE, ÉRTED? -HOGY AKI HISZ??? -BENNE EL NE VESSZEN, HANEM ÖRÖK ÉLETE LEGYEN EGYEN? -DE A FIAD, LÁNYOD SÁRA, ÁRA? A fiam, fiaim, azért jók, mert most ami kéne, hogy ugy, hogy meghaltam, ez az mikor ebbe a FÖLD -ANYAGÁBA BE PONGYOLÁLNAK,(Ő ŐK, FERLUHÁZ ÉS TÁPLÁL, ŐRÁDGONDOTVISEL, DICSÓ KIRÁLY, ÉG ÉS FÖLD URA??? Jna most itt olyan hogy SZEM? -MESZ? -ESZ, SZEMESZ? -AZ BIZA BÁRD SAMU BIKA? AKI ÜTÜ ÜTÜ ÜTÜ...FEL TORREHADURRR...Zna az van, amit fiam,ma reggelre,hogy 666... ? Fita, amit én ufoztam, főztem volna? -smirna! -volna! -fo$$$...na apuÉNK, ERŐSEN BE CSENGŐZTEK, hogy ne tekeredjek (nyakad) el, na az öregek, álmot látnak,a fiatalok LÁTOM, ATOM, LÁTT TATOM ATOM? Zna a fiam, megkért hogy ne ird le,amit ő lát? -látott? DE EGY MANUSA kezében van minden, azaz amit te KONYIT666... Szerinte is hülyeség, de a 666... ---az az hogy ITT VANNAK, NA AZOK A UFOSOK, AKIK BEADTÁK A DERKUKA ONDÓVÁRI HUS ÁRU -ÁRUSAINUK INASUK? Fita minden térd, DE KOPONYA ÉS KOPONYÁJAIK HEGYE? SIONUK SINAIIK? -EGY KUPACUK? Zba ha atomháboruNUK lett, akkor usa -russia telejesen kiutik egymást, és a kianiak fogják betölteni a földet, azaz mindehó csak egy HTÓSÁG, zitt most mindeho hogy te minek -kinek hivod, az az hogy most is minden EGY -sahro$$$... SZAROS KÉZBEN VAN, azaz Cigán kovács ha felül a lovára, ára, kivágtat a cukor répa táblára, Hátra teszi két kezést, azt a szaros tenyrét, dolgozzatok az anyátok analát, a réz angyalát?
                   3.: Ami én láttam,álmomba,azt fiam,azt hiszi hogy azt olvasta, amit ha olvasol valamit azt látni *mi latunk*???- kéne,kéne? -de azt hiszem,kiben hiszek jól? Zna itt azt akarnám, hogy amit gondolsz vagy ölsz, vagy gondol tata, az itt JANUK 8:44!!! GATYÁS TYUTYUNUKINAKIK? Fita, most kellen legyen egy olyan HARAKIRI? -HOGY MINDEN OLYAT, HOGY AZ EGYIK EGBER (TOJÁS) TÁRS KEZET EMEL A MÁSIKRA, VAGY AKIK KÁR AKAR TENNI, A KÖRNYEZETÉBE, ITT FITA, PONT AZ ELLENKECCKE, NA MIÉRT NEM ENGEDTEK MEG ENGEDNEK MEG $$$... MUKKAN666...FENEEESZIKETEK PATTOG666... Ime a hellzet, most ÉN, AMI TÖRTÉNIK, ÉLETET AKARNAK ADNI, MINDEN ÁRON? Fita hogy többet szent flLukaja adta érted,érted? A fiam, a PÉNZ NEM, collapSól? Fita, itt A PÉN NÉLKÜL, ezt most én láttam, hogy mindenkinek A TUDAT ÁT? TUD ÁT? A MEVÁLTÓRÓL, OH ZENGJETEK, HOGY KRHISPIHUS JUHUS BENNÜNKET UGY SZERETET??? -ELKÜLDI FIÁT, LEJÖTT HOZZÁD? FOGADD EL HÁLÁT,HAL ÁLLÁT, HALÁL ÁT? - JÓ ATYÁM NYÁM NYÁM ANYÁM, TYUKJA PAC PAC PAC...JÖN A (BIKA HA BIKÁSA VAGY?) KOKAS? Zna most te is, ami történik, most ténleg az hogy HA TE HAJLANDÓ VAGY MAG AD? Fita itt akik mi a HATÓSÁG UK? FITA, ANNAK MINDENBE A LEGJOBBAD BE KELL SZOLGÁLTATNI, AZAZ HA A GOD DUK? -FITA, HA NEM DUGNÁ EL AZ ARCÁT, NA MOST TE AZ Ő DUGVÁNUK VAGY? FITA, A VALLÁS VILÁG ADÓIKON, AIKONÉK, HA TE JÓ VAGY, ÉS TELJESEN ODA ADÓ VAGY, AKKUR HA VAN SEZLOAN LON OD,(KÉRDEM, MI AMI NEM KÖLCSNRE HITELRE a fiam, a föld 42% örökre el adósitva?) ÉS MEG HIVOD A GOD DUGÖLSEEZ MY BUBA, BIBI, MINDENKIT MEG DUG, A SEZLONODON MOST A NEVED SICC... ITT A SLICC INTIM PERCEKET FOG VELED TÖLTENI, TÖLCS BE TŐGYEM SZIVEM OH MEGVÁLTÓM, SZENT?- LELKEDDEL TELJESEN, NA AZ PNALILA AKÁCOS UT TEJJEL MÉZZEL FOLYÓK KANNÁK, ÉS TEJBEVAJBA FÜRDÖL? AZT HISZED? ESZED? RÁ GOD A CSONÁNUK, Zna a fiam azt látta, és nagyon nagyon el akarta nekem mondani, ami én is ugyanazt, és ez az, hogy most KÖLCSÖN adnak neked, ami most AZ UR A SZIVED VESÉD VIZSGÁLJA, na most én ott voltam, az ufőmmal,ajhol ők az ő ufo$$$... ami ITT AZ PÁRHUZMBA VAN EZZEL, amit tegnapra, na az EGY UJ HÁZTOM BOOK? *FITA EGYTOMB* -na most az UFOnk? - az itt van, csak ugy hogy fent, *na itt van, csak fent* azaz ezzel párhuzamba, de egy magasabb rezgésen, amnit ők nem tundak el5rrrrrr... fita, az r betümrrrr...
                  Innenn... a fiaim, nincsak nem lehet lerini, na zitt... ami ugy, hogy ha van olyan, akik csak szinleli is hogy lát,(hitlát hisztizzik?) de mit? -na most GOD? HA VAN TULJDONOS, AKI NEKED ADOTT MIT? -KAPANYÉL, MOND, MIT ÉRLEL ANNAK SORSA, AKINEK NEM JUT KAPANYÉL, OHHH...MILY SOR$$$... LEEND? Amit most, ezt meg lehetne oldani, foltozni? -jaja a seggem,fot hátán fot, mégis ki volt? - mi volt? De az ami UN? -MOST AZONNAL, AZ AMI MOST AZ EGÉSZ FÖLD KEREKSEGGEN A LEG FŐBB ÉRTÉK AZ EMBER, AZAZ EKVOOLUBA BAXIK INKOM,AMI AZONNAL LE ÁLLITANI A HADIPART, ÉS AMIRA AZ EMBERNEK SZÜK $$$... JAJA AZ A 666... 999...
...https://www.coasttocoastam.com/
... fita,ebbe a porhüvelukba, jer temessük el, most e testet... na most az akik az igazi tulaj, az ládd mikor a juhust hukkt, elhagyod, az fel támadási nap, ha nem adtad be a derekadat a közösbe? -én vagyok én te...
...oááá...
... ha ugy hangzanék, hogy kioktatlak,(hangom hangod?) vagy többet tudok mint te, akkor te vagyok? -ki a szamár én vagy te? -te egy vagy velem, a tejbe?-fasirt? -fa sir? -fej? -fa? -fa fej?

Előzmény: repcsepista (1048)