The Rocketeer Creative Commons License 2024.05.24 -2 0 277462

A CDC volt igazgatója figyelmezteti a tudósokat, hogy valószínűleg most hozzák létre a következő járványt, és ez egy madárinfluenza törzse lesz, amelynek célja az emberi immunrendszer megtámadása.

 

Dr. Robert Redfield a NewsNation interjújában borít.(LEO HOHMANN - 2024 MÁJUS 13.)

 

A CDC volt igazgatója, Dr. Robert Redfield egy nemrégiben készített interjúban hűvös kommentárt adott a madárinfluenza legújabb kitöréséről NewsNation, arra utalva, hogy amit látunk, nem a természetes környezetben található vírusnak tudható be, hanem egy biolabban végzett emberi manipulációval kiegészített vírusnak.Más szavakkal, ez csak a Covid 2.0 lehet, ami még rosszabb, egy géntechnológiával módosított kórokozóval, amelyet kifejezetten az emberek körében terjesztnek.

 

Redfield elmondta a NewsNation Elizabeth Vargas-nak, hogy aggódik a madárinfluenza miatt, mivel “ Jelenleg öt aminosav-változásra van szükség ahhoz, hogy hatékonyan megfertőzze az embereket. Ez egy nagyon nehéz fajgát - de ez a vírus már 26 emlősfajban megtalálható, ahogy legutóbb szarvasmarhákat láttál. De a laboratóriumban néhány hónap alatt nagyon fertőzővé tehetem az emberekre." Redfield folytatta: "Ez az igazi fenyegetés. Ez az igazi biobiztonsági fenyegetés, hogy ezek az egyetemi laboratóriumok olyan bio-kísérleteket végeznek, amelyek szándékosan módosítják a vírusokat - és azt hiszem, hogy a madárinfluenza fogja okozni a Nagy Pandémiát - ahol ezeket a vírusokat arra tanítják, hogy fertőzőbbek legyenek az emberek számára." Hallhatja Dr. Redfield megjegyzéseit, ha az alábbi videót megnézi:A CDC korábbi igazgatója, Dr. Robert Redfield mindig azt mondta, hogy a COVID vírus a kínai Wuhanban található laboratóriumból származik. Most Brad Wenstrup képviselő olyan titkosított dokumentumokat látott, amelyek alátámasztják Redfield elméletét. Redfield elmondta az "Elizabeth Vargas Reports"-nak, hogy nagy a veszélye annak, hogy újabb szivárgás következik be az egyik laboratóriumból, amely azt kutatja, hogyan lehet szándékosan módosítani a vírusokat, hogy veszélyesebbek legyenek az emberekre - erőfeszítéseik során, hogy aztán megállítsák őket.

 

VIDEÓ: (MAGYAR FELIRAT BEÁLLÍTHATÓ)https://www.youtube.com/watch?v=J7fTuivljUs FORRÁS:https://leohohmann.substack.com/.../former-cdc-director... © 2024 Leo HohmannP.O. 291. rovat, Newnan, GA 30264