búvár-halász Creative Commons License 2024.05.23 0 4 6527

Nem véletlenül ment a legnagyobb karaktergyilkolás ellene( gyerekei abuzálása, Vona homoszexuálisnak hazudása, stb.) egy ennél sokkal kevésbé posztmodern internetes világban, tulajdonképp ő személyes okokból, és a NER kegyetlen személyes támadása miatt dobta be a törülközőt, még akkoriban. 

Egyébként a pártja névválasztását teljes tévútnak tartom, sem a 2RK párt, sem Márki-Zay pártnév választása ( Mindenki Magyarországa Néppárt) túl sok időt és utánanézést kíván meg egy átlag választópolgártól, mondjuk egy faluban. Ilyen értelemben M.P.-nek megint vagy szerencséje volt, vagy ebben is tudatosabb volt, mint a többiek a Tiszával. De ezt tényleg nem értem mondjuk Vonában, hogy miért nem egy egyszerűbb pártnevet választ.

De többször hallgattam Puzsértól, hogy a rogáni propaganda benne felejtette a Varga interjúban, hogy Varga megütötte Magyart a házasság alatt, na de nem erről van szó, hanem arról, hogy Magyar is elmondta, hogy volt, hogy tanúk előtt ütötte meg, és nem jut ezeknek az okos embereknek az eszébe, hogy ez nem hanyagság, hanem tudatosság, előre gondolkodás.

Na mindegy, elkalandoztam, jól elvagyok én itt vidéken a heideggeri világomban meg kunyhómban, bár az igaz, hogy jelenleg nincsen tél, csak a belső világomban, mivel erősen depresszív érzéseket fedeztem fel magamban a napokban.

Na ez tényleg csapongó lett.

:)

Előzmény: Omar Khajjám (6518)