Hócipő24 Creative Commons License 2024.05.22 -1 1 4756

Egy facebook-os bejegyzés érdekes lehet főleg, ha az az egyik PM jelölt oldalán még ma is olvasható, ez egy lassan 3 éves bejegyzés. Ezért is érdekes lehet most ez az összeborulás!

Mindent a hatalomért?

".....

Mint régi motoros nem írhatom azt, hogy meg vagyok döbbenve, hiszen évtizedek óta ismerem a jegyzőnőt és a Pap doktort is. Akik viszont engem ismernek, azok tudják, hogy rendíthetetlen igazságérzetem megfogalmazásakor, kemény szavak használatától sem riadok vissza.

Így teszek most is!

Dr. Pap Gábor és felesége az én polgármesterségem időszakában tette be a lábát Tápiószelére. Előbb Dr. Baranovszki Márta, mint gyermekorvos, majd egy évvel később Dr. Pap Gábor, mint körzeti háziorvos. Az orvosházaspár sunyisága és önzősége csakhamar kiderült, de az 1998 október 18-án megtartott önkormányzati választáson győztes Balázs Ferenc és csapata megteremtette azt a helyi politikai légkört, melynek napjainkban is érezhetjük a negatív hatását.

Dr. Pap Gábor sunyisága, mézes-mázos stílusa (mamikám, drágám, hadd nézzem azt a csúnya aranyerecskét), ma már két és fél évtizede téveszti meg a körzetéhez tartozó betegeket, s képviselő-jelöltként szavaznak a személyére.

Felelősséggel állíthatom, hogy ez az ember az önkormányzati képviselőségének negyed százada alatt, mérhetetlen károkat okozott Tápiószelének és lakosságának.

A helyi egészségügyi ellátást igénybe vevők tanúsíthatják, hogy Dr. Vígh György elüldözését követő húsz évben hány orvos jelent meg az 1-es praxisban, míg eljutottunk napjainkig, a szakadék széléig. Walid doktor elüldözése pedig a "munkásságának" koronája.

.........

.........

Itt szeretném ismételten megemlíteni a választók felelősségét!

Egy-egy önkormányzati választás alkalmával vajon milyen meggondolásból szavaznak egyesek Dr. Pap Gáborra, amikor ciklusra, ciklusra kimutatható, hogy valójában lesz*rja Tápiószelét, csak a saját anyagi érdeke hajtja.

......

......"

Ehhez kiegészítésül tegyük hozzá azt a tényt, hogy hányszor tett keresztbe a testületi ülésen a társas csapat vezetőjeként a kivonulásukkal?

Ezekre kell még szavazni? Társas ruhát levetve a név nem felejthető hiába lesz már független valaki!