w.ullrichfun Creative Commons License 2024.05.21 0 0 20586

Nem zörög a haraszt - de most mégis zörög :)

Igaz, a fennsík - piramis komplexum másik oldalán, a Menkaure piramistól nyugatra, de közvetlenül mellette, a cikk szerint.

 Rémlik valami 1960-as eset pontosan itt talált, föld alá vezető építményekről, járatokról, ami a "Gízai 51 Area" elnevezést kapta, merthogy az egyiptomi hadsereg azonnal lezárta, és azóta is tilos odamenni, ott kutatni (?) - utána nézendő, pár éves netes cikk emlék. (?!)

 ÉÉÉÉS pont a NatGeo! (mintha "véletlenül éppen ők kapták volna" a lehetőséget a második robotkamerás felfedezőútra a szellőzőkben, aztán ugye azzal az akcióval is hírzárlat végzett?!)szóval van ott valami "energia mező" ?

 

"az egyik alagútban s tudomány számára ismeretlen energiamező volt  ... " mint írod.

 

És ismét ott van (odakerült -> hümmögős khm.) "véletlenül" a NatGeo:

"Ezt támasztja alá, hogy az L alakú struktúra alatt mélyebben, 3,5-5 méterrel a felszín alatt koncentrálódó anomáliákat észleltek, amelyek közül kettő egészen 11 méteres mélységig detektálható.

Szató Motojuki, a Higasi Nippon Nemzetközi Egyetem munkatársa és kollégái szerint az anomáliák régészeti potenciálnak tulajdoníthatók. A csapat az információkból arra következtet, hogy a jeleket okozó szerkezet egy függőleges mészkőfalakból vagy sírépítményhez vezető aknákból álló struktúra lehet, az anomáliákat okozó anyagot viszont nem tudták meghatározni."

 

https://ng.24.hu/kultura/2024/05/16/gizai-piramisok-rejtelyes-titokzatos-elasott-struktura/?fbclid=IwAR2KBf2E9gZVF6qDJq1V5-cMHjaMfMfxYqS-dug-q3X9iqd6P5CrBvzEVOo_aem_AdmJoO_vwhjyCC0YMpq7zXDdd8xeqWLPDXRatpbRrza1eTWGhuWTJHPN9HljJD0Dalz_9046AAPBMj2oY7Z-RW_4

 

 Szvsz az egész fennsík alatt van egy közel város nagyságú építmény - alagút - csarnok rendszer, amelynek a teljes felfedezése pontot tehetne az itt folyó legélesebb vitákra. Talán az építési bravúrok kivitelezésére is fény derülne.

 

 

 

Előzmény: Annaem (20573)