Okossy Domonkossy Creative Commons License 2024.05.21 0 1 277454

Nem, ez is csak összeesküvéselmélet, akárcsak az, hogy jobboldali kormány van Magyarországon,

hiszen a baloldalnak kéne hatalmon lenni, mert mindenki utálja a Fideszt Magyarországon és

a baloldal okos szép meg jó, tehát a Fidesz az egy rezsim és az oroszok tartják hatalmon puskákkal.

Na, kb. ekkora összeesküvéselmélet manapság a kovid diktatúra, amiről mostanra kiderült,

hogy gyakorlattá lett az, amit összeesküvésnak mondottak egyesek.

Évekkel ezelőtt még röhögtetek azon, hogy az Astrazeneca vakcinája halált okozhat, mára kiderült,

hogy igaz és ez ma már ténynek számít és kivonták a vakcinát a használatból, évekkel ezelőtt

ha valaki ilyen kijelentést tett, feljelentették, mert akadályozza a járvány elleni küzdelmet.

Azon is röhögtetek, amikor megmondtuk, hogy oltottakkal vannak tele a kórházak, aztán

Gulyás Gergely miniszter megerősítette a kormányinfón, akkor már nem röhögtetek.

Most meg már azt mondja a Rusvai doktor, hogy az oltottakat fertőzi az új mutáns, és hogy

Amerikában is ezt mondják a szakértők.

Azért remélem, nem vittem túl sok politikát a mondandómba, csak amennyi szükséges volt.

Ha nekem mondod azt, hogy kiszabadultam az orvosi őrizet alól, mondhatod, már megszoktam,

hogy a magatok fajta balliberális kiröhögi a kardhalat, akit elengedtek az ápolói, napi szintem megkapom tőletek, engem már nem zavar.

Előzmény: deluigi (277435)