repcsepista Creative Commons License 2024.05.21 0 0 1040

UFOzzuummm... miEeee... minek a föld, s kié? -Föl fel, ébredjetek fel, ti ti rabjaik a földnek, fff... te éhes proletár, a győzelem napjai jönnek, a gazárok áruk uraik, árulók? -rabságodnak vége már, jaja dolgozz, de gondolkozkozz... mi lenne a föld nélkül, nap? - az kié?
                   4.: Kávézzuummm... tea,rögtön az örökélet fárull? -meg az örök élet folyója, lenne olyan? -na az itt a pénzfolyó? Ami van, ha nincs pénz, ami ma megint, a fiaim, ami a pénz -megszerzése, hogy becsületes munkával, most elérkeztünk oda, hogy a pénzzel pénz uraink, most pénzzé kell csináljanak mindent, ami AIDÁAIK AIDÁKÓAIK?-robotgépek? (FITA,HOGY LEHET AZ HOGYVAKOK VEZETIK A VONATOT, AMI NINS EGY SZEM ÉRTELMES EMBER?? Zelőbb, nagyon lent vagyok, a bili füle let9rrve közel $$$... ami van, hogy van nekünk apunk, apuÉNk, és most itt amit látattni akarnék, hogy nekünk nincs olyan hogy halál, ami egyben a kárhozat is meg kárhozz tatájuk? Vicca, hogy ledobtak bedobtak egy olyan hellre, hogy aki bedobott, arra sem emlékszem,csak hogy ledobott? Na most a feleségemre meg a gyerekek emlékeztem, csak többet onnan, nem lehet oda menni, ahol az OTT HON? (fita, itt amit magyarország,na mais Hasbuirgok tartomnya, fita a magyanak sose volt le$$$...kir'lya) Na senki nem tudott semmit, főleg van valami, na nacsak néztek rám, ládd itt is, ami itt többet... A ififiam, de jó hogy nem csináltam gyereket, mert ami kezd lenni? -fita, itt ténleg ÉH -HALÁLRA ITÉLT, NA CSAK A RENDES ERKÖLCSŐSZ -BECSÜLETES CSALÁDOK, am feljhozódott...hogy hiába...Ja a cim lenne, nem csak megprószlom rögtön, hogy rögzitem a gondol-látottakat, ami csak az a valóság, hogy most AZ HOGY EMBER = UFO? Ezt itt is először, hogy haza mentem, és most egy nagy csürbe, megöltek, csak nem haltam meg! Tegyük fel, ha nagyon közelim valakim, de gondolnál olyat, hogy megölöd? -Na kijött a iföcsém, és hogy a az idöcsém hogyan viselkedik,(nagy nagy kumcsi lett,most eggenyest, rabbika?) most gondolodás nélkül, megölüm, ami a kisöcsém, szeretni kell! Apum, ma is a felesÉgem, olyan ostoba volt, mnt te, iskolába keleltt volna járni, és pénz csinálni, ami most is, ÉN HA TEHETTEM VOLNA, MIDNENKINEK MINDENT MEGADTAM MEG ADÓ?- VOLNA, DE MOST HOL AZ ISTEN? Zna nekem-neked-nekünk, most ezt elég sokan olvashatják, mert NAGY NAGY ÖSSZEJÖVETEL VALA A FÖLD FELSZINÉN,(FITA A NAP FÉNYÉBEN NAPBA ÖLTÖZVE) na most ezt ugy, hogy AZ EMBEREK, AZOK LÁTNI AKANÁK AZ UFO? Fita,most mindenki egy szellem -világban van,tehát ez az,hogy mais szóba került, az agyad fo$$$... NA EZT az ififiam, aki most is kik jobban olyanok mint én vagyok,ami letargoncál, hogy ténleg, amire menn a játákuk, hogy ...ez később, jön utánnam a fiam, azaz kellene valahogy pénz csinálni, ami most... fita, ismét folyik a utomatasebváltója, és vidd vissza, na vegyél egy uj kocsit? -de aki a legolcsóbb árat adta, és télneg akövetkező a duplája, tehát...most nincs bőr a pofámon, visszavinni? Fita, most az hogy TE NEM TUDSZ UGY GONDOLKODNI MINT AKIK A PÉNZÉRT, CSAK ÖLNI LEHET, ELŐBB MAGAD, AZTÁN MAGADDAL MIDNENKID???
                      5.: Zna most azt, ha valaki NEM PÉNZBEN GONDOLKODIK, az itt nincs, és nem is lehet, és most akik meghaltak azaz az örökös szabaság harcaink,hogy AKKOR IS, LÁDD MINDEN, A PARANCSALÓ URAINK? - KEZÉBEN, DE ELŐBB A KIVÁLASZOTOTTAIK, AZ ÜBEREK HÜBB-ERE ÉS INNEN A HÜBÉRES URAINK, azaz milett volna, ha megnyerjük...ládd végül is amcsiban, mert előbb a kigyó fejét (UK?) kell eltaposni laposra, de mi változott,hizz olyan hogy halál nincs, ez az hogy a legkisebb...ládd most ha nekünk nincs senkinek sazonnal látod, Nátod, nemszartunk a kutba, hanem a kávája? Fita, most MOMUSA egy szabad magyar -magyarok -országa lett, és az azonnal KAPCSOLÁT EGY AZ EGYBEN A MI MAGYAROK FÉNY ÉGI UFO-k? -made in Hu? Who? Ez az, hogy itt van a 8billcsi -miliárd pacsira, és midnen pacsitának csak a tudTávval, távval, azaz az egész -világmindenség, ugy van elosztva, hogy örök minden -mennyországos testvérének örök egész -egészÉges mindeNe meg van,ugy hogy Ő ŐK IS EGYEK A ÖRÖK MINDEN -$$$...ÉGGEL vagy égel?-elég? Zitt most az ami a 1776 MOMUSA, HOGY MIDNEN EMBRER =UFO,ÖRÖK EGYENLŐ, ÉS EZT AZT SENKI MEG NEM MEGBONTHATJA? -LÉEHET? ÉS ITT AZ HOGY AKIK TÖRVÉNY-ÖRVÉNY -HOZÓK, HAZUDOZÓK FA SOM? -NEM ENGEDJÜK BE, ÉS SENKI, LÁDD MIÉRT NEM BESZÉL VELÜNK,fita én egy az egyben TALKOZTAM AZOKKAL, akik itt mégis egy kis hellet, FITA te el tudod képzelni, hogy MOMusan kivül, (fita most elkezdenek balbánuk überállozi, GOD IS KING FIN GOD,KI FINGOTT?) engem befogadnak? Zna fita, most amit ki kell hogy ugrassak, hogy TE ME GÉN ÉN, most az hogy JÉZUFO FO FO FGJANAK MEG, na maga az ami MEGJELENIK, AZ EGY EMBER! Ezt a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunk NUK?- hogy HA JÉZUS, AKKOR NÁLUNK MAGYAR OK, FÉNY!!! Irva vagyon, világosságot fényem hoztam nektek? Fita,Yojónk, ténleg FÉNY!
                    6.: Fita most hogy egyre jobban szorit a kapca, NA MOST...PÉNZ KELETT VOLNA,NA MEG ISKOLA, ami a fiaimat ugynugy kirugáták itt, az iskolábul mint engem! -otthon? Sóval,ha kész vagy, azaz itt azzal keljünk meg feküdjünk,hogy MI FÉNY LÁDD A MAGYAROK FÉNY JÉZUSUNK VAGYUNK, ÉS EGY GYEREKÜNK AZAZ EGY MAMAATYÁNK ÉS MOST AZÉRT AZ ATYA ELKÜLDI, AZ EGYET-LhHAJU LENGYEL A FARKÁT NE NYELD HA HUSÁT, MOST A HUSÁNGJÁT? - FOGANTATOTT VAGY FOGANT EGSZÜLÖTT FIÁT? MI EZ? MINDENNEK HA VAN NYAKA KITEREKVE ÉS NYISZÁLVA, ÉS A TAKNYUK MENETET VÁGOT RAJTA? Sóval akik olvassátok, és ezek zerint nagyon sokan, a villámlássaIMA? Zna ez egy sárbura, ez a legközelebb,amit Ő ŐK A MAGYAROK MEG CSINÁLNAK, azt ŐK IS? DE SÁRBULL? Most legutóbb,a ház, trüha emeletek vannak lefele, és fent van a föld felszine felett, és most ami ugy néz ki, hogy a MÁSODIK EMELET,ÁLLANDÓAN LE-ROM-BOLÓDIK? -na a lényeg, A LEGKISEBB OLYAN HOGY ERŐSZAK, NÁLUNK KIZÁRT, ÉS LÁTODIS MEG TUIDOD IS, HOGY VISSZA SZERESSENEK, AHOZ FÉNY (PÉNÜK? -ROHADÁS HOGY ÖLNI KELL, HA MÁST NEM, MAGAD, ISTEN BÁRÁNYA IM JÖVEL? FIGYLEJED A BÁRNY BUNDÁSAIKAT, BÜNÖLDE?) KELL, MEG MOST LÁDD...Zna nagyon sokan akarnak látni UFO-t? -Fita a FÉNY JELENSÉG, de mos ha megjelenk MAGYAR EMBER ALAKBA, (FITA TÉNLEG BEÜLTÖTÜNK FEKETÉBE!!!) AZ IS FÉNY! Vicc, (1998) akartunk bejelenekezni a conputerre, és semmit nem fogadott el, és akkor adjál te,és FÉNYUR!-most megváltoztatta URFÉNYE? (AIDA?) Zna fida,MOST ŐK, AZ ÉGIEIENK,most eszmebe jutott FATIMA Fita, én azt aki itt Fatimázik, én szeretem, és eleinte beszéltem vele, és nem... monmduk jó akaratu? -hogy lehetne idebetürni, na be kell törni törni? -a fenekem?)Zna most, itt én kitudlak huzni, mert az az ember, apum, aki állja a sarat, meg ha ütik, (meg állja ha ütik?) nem üt vissza? Zitt a BbLiábank, hogy az aki MEGJELNIK NEKIK, fita ez igy igaz, az a tömegen, akik meg akarnák ölni, át men? (fita,milyen terrorrr--kell hozzá, hogy a magyarok meg nem tudják $$$...)
                  666...a fenek ük,pattoghat 666...ez az, hogy az egész fÖldi felszinén,fita ezek lentról vannak itt, most az ami BAXIK INKOM? -nincsak egy olyan, hogy mindenkinek a MINIMUM LÉTE,BIZTOSITVA, AZAZ MONDUK A KÖTLSÉGVETÉS 10%KAKA SE,HOGY MINDENKINEK LEGYEN ALAP ANYAGA? ANYA GOD? zNA MOST, ZITT AZ HOGY EGY PILLANTÁS $$$... Fita, itt a PÉNZ, a amit az ififiam az agyad fo$$$... Fita, ha most fegyverekhez nyulunk, vesztünk addig, miig nemjött az eszünk,mit?- létre ismét az ÉGIEIENKKEL AKIK UFO.k?- jaja az ami a Mi ufonk? -made in Hu? Who? Ezt a Swordfish filmben, te nem mehec$$$... hozzájuk, de ha ők akarnak valamit tülletek,akkor ők jönnek,(VÁRJUKWARJUHUK... FOLYOTN VÁRJUK, NEM TUDJUK MOKOR JÖNNEK? -NA HA ITT VANNAK?-NA AZOK VANNAK MINDEN NUKINUK KINUK MEGETT A FENE?) na most is az UFO$$$.., OK UK, zitt ezek az állatokból -sintetüke -artifaka -roBot igaz, -CziborGÁGÉjuk, na azok az a GÉPEK, ami ha eteted (a te husid juhus szeplólten magulátlan és teljesen odadod magad magod, mowt te vagy a KRUCZIFIXOD ON?-JAJA UFO?) őket,na az az állatok áldozása, és azok csak halált, ez az hogy az állat, az tud mutálódni, de egy bizónos fokon tul, nem! -és nincs visszaut? Naccóval, most az olyan, hogy ez álmodik,és most ha ténleg, amit villagol?- GÓL? azaz ez az agyunk,trüha ha van félelem, akkor az azonnal, lebénit, és az az, hogy ŐK NEKIK JOGUK VAN, AZOKAT, AKIK MÁR NEM FÉLNEK,MERT NEKIK A KINUK NUKINUK GOD DUK, MÁR MEGDUGOTT? -A SZENT LÉLEK ÁLTAL ÉS EZ AZ, HOGY ÉN IS 2023 10/20? -HOGY BORZALOM KINBA VAGYOK,A GYEREKÉINK MIATT,MERT MOST...na csak annyi az egész,hogy meg kell talalJam magam, mag ad, és most arra vetemedtem,hogy csináljátok meg, nekem? Fita, a BbLila lába közzé nyomok, csináljátok meg ti? trÖha, a fiaim őrjöngését kellen hogy felvegyem,és mikor az anukaja be ordit,mostmár elég, s mondom hagyd őket beszélni, eredj ird le! -ne hergeld őket,tudom neked...én beszélek? -egy hang? Na ITT ABCZULU LUTLRI BOZZOMBIZOM,hogy most mindenki a saját VILÁGÁBANK, na mi a sötéséged is, annak hivjuk, és most meg akarom hogy lássátok, na most ŐK AZ ÉGIEINK fel tudnak tölteni, és itt van valami a Fatimai dolog gondolod, megett? Sóval, most megjelntem volna, most az hogy AZ Ő ŐK ENGEDÉLYE NÉLKÜL NEM! Fita, most abban a pinutumba,hogy meg jelentem volna, az az ami a ÉN JÉZUSÉN megjelenések, azaz fény -hogy öltözet,nem hanem az a BbLila lába közzé nyomok homok, LÁTOD A NAPOM? -HA NEKED NINCS FÉNYED, TE MIT LÁTSZ? Na most HÁTULRUL VALAKI LEFOGOTT, ÉS ELŐL EGY NEGY FEKETE ÁRNYÉK (TmÜNK, DURUNG DE UFO?) DE NAGYON SÖTÉT, JELENT MEG, HELLETTEM, ÉS MOST KI SZABADITOM MAGAM,AKI LEFOGOTT LÁTTAM AZ ARCÁT, DE MONDUK, EZEKET NEM LEHETT... LÁDD DEMATARIZÁLNI? Na most, egy csoda ÉDENKERTÜNKBEN, UGROTTAM, ÉS MUTATTAM HOGY MINDEN FA TELE CSODÁ GYÜMÖLCSÜKKEL, (FITA UGYNAZ VAN RÁJTUNK, MINT MIKOR SANTA DIG .DÖG STEFANUK,ÉS SÖTÉT ARAMDÁIK, NA MOST FITA, MERT CSAK A HALÁL, A KIUT? ) ÉS AZ AZ, HOGY AZ AZ ÖRDÖG, AMI MOST FITA,Ő JELENT MEG NEKTEK HELLETTEM? Fita, NINCS ÖRDÖG NINCS ELLENSÉG ÉS NEKEM-NEKED -NEKÜNK NNN...
                  Innenn... FITA EZ AZ AMIT APUÉNK, GONDOLKOZZ,ÉS ITT MAGADNAK MAG AD? - DOLGOZZ? Dolgozó de gondolkozó,elég a porból. sárból, jöjj velünk, hiv a friss tavaszi szél...(de lehet valóban repülni,és itt az most azonnal Isten káromlás?-fita,hogy fognak ezek beadás és pénzADÓk nélkül, a husotok nélkül, hust áldozni? -We serve mája sérve, velő, serve ser juh?? )ha nem bánt senkit, hadd beszÉljen éljen éljen sose haljon, (hall) nem is lehet, meg nem is tud? -te ti tá...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1039)