albi08 Creative Commons License 2024.05.20 0 1 206810

Nagyjából egyetértek. A csapatra nem lehet panasz, 2024-ben egy vereség, egy döntetlen bele kéne hogy férjen, csak sajnos egy City volt az ellenfél. Harmadik éve hallom hogy Arteta kihozta a maximumot a csapatból, utóbbi két alkalommal alaposan rácáfolt erre mert mindig tudtunk javulni. Jövőre 90+ pont legyen a cél, Arteta is mondta hogy ennyi kell ebben a mezőnyben a bajnoki címhez, a gyakorlatban meg láttuk hogy a Poolnak 97 is kevés volt.

 

Zincsenko szerintem fixen távozni fog, balbekket pedig hozni fogunk mert szembetűnő a lyuk a kezdőben. Ha a Sesko-hírek igazak, csatárposzton projektben gondolkozunk inkább, ami annak a fényében érthető hogy Havertz borzasztó kezdéssel is összehozott egy 13 gól + 7 gólpasszos szezont. Bal oldali nyolcas egyértelműen célpont lesz szerintem, viszont Jesust én nem tartanám meg. Ekkora fizetéssel luxus rotációban tartani egy játékost. Hátha a szaúdiakkal tudunk üzletelni.

 

Innen fejlődni véleményem szerint úgy tudnánk, ha minőségi cserékkel mélyítenénk a keretet. A City és mi közöttünk a legnagyobb különbség hogy náluk Rodrin kívül nincs is játékos aki végigjátssza az idényt, nálunk pedig 6-7 is. Ennek köszönhető a decemberi formahanyatlás.

Előzmény: 97ótaArsenalfan (206809)