Vonóhorgos bringatartó
A lámpák és a rendszám láthatósága nekem nem, de a rend éber őreinek létfontosságú lehet. Ha van vonóhorog, van elektromos csatlakozó is általában. Ehhez szoktak készíteni egy olyan müanyag lapot, amin két utánfutó lámpa van felszerelve és bekötve egy dugóba, amit ebbe a csatlakozóba dughatsz be. A két lámpa közé meg egy rendszámtábla tartót tesznek, amibe vagy a saját rendszámodat pakolod, vagy készítesz/készíttetsz egy ugyanolyat matricára, müanyag lapra, stb. Aztán az egészet két lyukon keresztül felaggathatod a bringatartó száraira, amire a vázat is teszed. Ha még jobbat akarsz, akkor a szomszédod remdszámát lopd le, és azt tedd bele, így ha gyorshajtasz, sem téged vesznek elő majd. :)))))))))
Egyébként ajánlanám a XI. ker. Fehérvári út - Andor utca sarkán levő, Homasita autóalkatrész boltot, elég sokféle csomagtartóval, meg ilyen rendszámtábla-lámpa cuccal foglalkoznak. A másik ilyen tuti bolt a XIII. ker Jász utca 60/b (tel. 330-6395, 06-60-315-654) és Gombos tetőcsomagtartó üzem a nevük. Én speciel síboxot vettem náluk, majd feléért, mint máshol.
Más.
Ma kipróbáltam végre a Finish Line Ecotech nevű mosószerét, és úgy tűnik bevált. Szintén teszteltem a Krytech nevű viaszos lánckencét, azt még nem tudom milyen, de a hétvégére majd ez is kiderül.
Tom2
Ezek szerint tied a Wellgo SPD pedál, a jövő hétre oda is érhet reményeim szerint. Megpróbálom holnap feladni postán.