APT Creative Commons License 2024.05.18 0 0 168807

Jórészt vélelem, amit leírsz, semmi több. Fogalmunk sincs, hogy a drágább-minőségibb órák vásárlóinak mekkora hányada az, akinek igazándiból fogalma sincs arról, mit vesz, és csak "villantani akar".

Bizonyos, hogy van ilyen, de szerinted ez 99%, a valóságban meg biztosan sokkal kevesebb. De lehet, hogy a szalonban Rolexet vásárlók többsége akkor is valóban ilyen - és?

 

Nem csak óráról, bármiről hallhatsz magasztaló és elmarasztaló vélemény egyaránt. Nekem úgy tűnik, mint ha neked magadnak nem is lenne szilárd és kialakult véleményed és egyéniséged, csak állandóan a környezeted reakcióit lesed, és azoknak akarsz megfelelni. Ez azért elég szomorú dolog, ideje volna ebből kinőni...

 

Egy autóval vagy egy nagyon puccos étterembe meghívással pedig tényleg még csak-csak lehet "villantani", órával egyre kevésbé, nem értenek hozzá, nem nagyon nézik meg (és olcsó órák is tudnak kinézni látványosan, tűnhetnek értékesnek), egyébként is annyi az eredetitől kézen hordva, ránézésre meg sem különböztethető hamisítvány, hogy nincs ennek már valódi presztízsértéke, ez az idő elmúlt.

Előzmény: HamiltonFAN (168805)