APT Creative Commons License 2024.05.18 0 3 168802

Tényleg ne vedd rossz néven, de ezeket igenis te találtad ki. Ilyen egyszerűen nincs.

Van olyan multis/nagyvállalati kör, ahol van dress-code, de ennyi. Olyan sehol a világon nincs, ahol kinéznek, ha "nem menő az órád", a parkolóra meg annyit, hogy én valóban ismerek ezekből a körökből embereket, és van CEO, aki Honda Jazz-al jár, a hivalkodás pedig mostanság már kimondottan nem kívánatos.

 

Most minden dicsekvés nélkül, ebben az országban talán öt olyan ember van, aki javított-karbantartott már százmilliónál nagyobb értékű órát/órákat, és én közéjük tartozom (szerintem te még csak nem is láttál ilyet élőben messziről sem) - és teljesen ismeretlen számomra az a világ mégis, amiről beszélsz.

 

Írod folyamatosan, hogy itt ebben a topicban is lefikáznak mindent, ami Rolexnél "hitványabb" - kicsoda? Már úgy értem, rajtad kívül kicsoda? Ez a topic évtizedek óta pont arról szól, hogy nem sznobok, hanem tényleg órakedvelők járnak ide, és ebbe minden belefér.

 

 

"Barátom fia multihoz ment dolgozni, ott konkrétan közölték, hogy a divatóra és az olcsó öltöny itt nem játszik."

 

Ez meg már bocsáss meg, de akkora kamu, hogy nem is minősítem. Ha ilyen elvárásai vannak egy cégnek - akkor biztosítja is a hozzá valókat, a céges telefon és autó mellé akkor az öltönyt meg az órát is, ha van ilyen elvárás, de nincs, sehol, soha nem is volt. Eleve az emberek 9x%-a sem az öltönyökhöz, sem az órákhoz nem ért, mindegy mi van rajtad, úgysem tudja/akarja értelmezni. 

Előzmény: HamiltonFAN (168795)