"Onnantól, hogy az önkifejezésed eszköze lesz, nem viselhetsz gagyit!"
Ó, dehogynem... olyat vegyél fel a csuklódra, ami tetszik. Nyilván, ha van pénzed dögivel, bármilyen szép/drága órát megvehetsz, én is vennék egy-két drágábbat, de bármennyi pénzem is lenne, a büdös életbe nem vennék olyat, ami egy hétköznapi lakás árával vetekszik, mert nekem egyszerűen nem érné meg, nekem ez nem fér bele a világnézetembe. Nekünk, férfiaknak a karóra szinte az egyetlen ékszerünk, (oké, ha nős vagy, még hordhatsz karikagyűrűt) de ha innen nézed, egy bizsuval is tök jól elvan akárki, nem kell feltétlenül cartier...
De pl autóból, ha megtehetném, gondolkodás nélkül kifizetnék egy saleen s7 autót. Akkor is, ha egy lakatlan szigeten laknék, és senki nem láthatná, mivel furikázom. Az pont nem az önkifejezés ha másoknak akarsz megfelelni, ha "adsz" vadidegenek véleményére, hogy éppen ki mit gondol arról, hogy milyen az órád... Ha te egy olcsó órában érzed jól magad, hord azt. Nekem is van egy elég lepukkant, nem is túl drága karórám, ha nem lenne annyira viseletes, sokszor lenne rajtam, mert amúgy egy nagyon kedves emlék.