w.ullrichfun Creative Commons License 2024.05.16 0 1 20461

Egyet értünk, szóról-szóra! :)

A vallásokat hagyjuk, az nem jó út, a hit nem elég, az mások véleményének hatása, valós tudást nem szerzünk vele.

 

"kik mondják meg neki, hogy melyik az? Hát a szülei, a családja, a vallása, a rendszer, amibe született,"

 

Nem, nem, nem. Egyik sem. Saját magának kell rájönnie emberkének, hogy melyik a helyes út. A környezet segíthet, de árthat, meg is téveszthet. A nevelés-szocializálás szintén vihet félre.

 A meditálás segít. A logikus gondolkodás szintén, az ok-okozat összefüggéseket több nézőpontból elemezve, a különböző miérteket megértve már lehet lépkedni - keresőként. Írtad valamikor, annak tartod magad, ez rám is igaz, 2008 (akkor lettem 40.) hozott egy igen drasztikus változást a gondolkodásomban, és kezdtem úm. "keresni" (azévben volt szerencsém néhány egyiptomi csodát testközelből vizsgálni, megérinteni, szerintem oda-vissza ható impulzus történt)

Nem kell kijelenteni a világnak semmit, sem a próféta, sem a hülye nincs a sikersportok közt, nem várható nézettség :)

Az viszont biztos, ha tömegesen nyit az emberi elme a kozmoszra, megvilágosodás jön, fénysebesség gyorsan, és nagy fejlődést hozhat - a kollektív tudat beindul, és ha fejlődik, erősödik, hatványozottan javulhatnak az esélyeink. 

(Itt nagyon halkan megjegyezném, szerintem ez már a múltban - lehet nem is egyszer - megtörtént, abból memorizálunk, de a módszert MÉG nem ismerjük. Viszont tudjuk hogy létező dolog, mert egyre többen látjuk KÉPBEN :))

 

Előzmény: őszszakál (20458)