w.ullrichfun Creative Commons License 2024.05.16 0 2 20456

Komoly gondolatok cserélnek itt gazdát pár napja, de Ti itt most 2 külön dolgot elemeztek :)

Mocsári olvtárs arról ír, hogy FEJLŐDIK - javul a gondolkodásmód, a telepatikus kommunikáció olyan szintre lép, amikor az emberkék képesek lesznek maguktól kiszűrni a negatív vs pozitív impulzusokat, és továbbadásra csak utóbbit választják, azaz mindenféle MI/AI segítsége helyett maguktól, vagy a kollektív pozitív(!) tudat "mestereitől" kapott értékelés/érzékelés révén szelektálnak, a negatív (rossz, félelmet, gyűlöletet, agressziót, dühöt, stb.) energiák-hullámok-gondolatok lemorzsolódnak, eltűnnek, megszűnnek. Ezzel így együtt is tudok érteni, a chip segítség az NEM segítség, az csupán BEFOLYÁSOLÁS - akár ellenkező hatással is járhat, és nem NYIT, sőt. 

 Az pont olyan segítség, mint az írás, ami helyettesít saját értelmi képességeket, amitől azok vissza is fejlődnek.

 

A pénz-politika = lobotómia, a pszichiáterek, a papok/vallások, a média, a világ gaz(da)ság alapú leosztása mind-mind visszafejlesztő, butító, a sötétséget, a primitívséget erőltető hatalmi eszköz, ellenkező hatásokra épít, GÁTOLJA A FEJLŐDÉST.  Ezek mind ZÁRJÁK az elmét, korlátoznak, szűkítenek, csőlátást, csőgondolkodást okoznak. Viszont egyszerű átverni velük a jónépet, hiszen évtizedek óta leírta/leírja több tudós-tudomány-nagyember (itt a kényes kérdésem az: Mennyire jó pénzért???) hogy EZ a civilizációs fejlődés, bármennyire is egyértelmű, hogy ez szimpla hazugság. Ezekhez remek segítség pl. az írás, hiszen rögzít, nem enged a korlátok mögé, a csövön kívülre (!)

 

 Szóval NEM az AI/MI de nem is a hatalom, az "uralkodó" tudományos nézet a megfelelő irány az "agymosásra"(?) nem, abszolút nem is az a megfelelő szó, az elme nyitása tudatosan a jó irányba a megfelelő vonal, alighanem az a helyes út. Külső segítség nélkül, ahogy változnak a generációk, ahogy távoli múltba vész a 20. század őrülete, és az előtte levő kétezer év sötét, primitív árnyéka, magára találhat egy nemzedék, hogy valóban okosan és értelmesen élve elkezdjen fejlődni - akkor robbanhat egyet a kollektív tudat, és a megvilágosodás megváltása a pozitív gondolati hullámokon iszonyú gyorsan megérkezik. Az atomvillanásnál is gyorsabban. ;) 

 

 

Előzmény: őszszakál (20437)