w.ullrichfun Creative Commons License 2024.05.12 0 0 20398

Ez több, mint érdekes. Annaem írásától kaptál egy impulzust (vehetjük ténynek, hiszen válaszoltál rá) amitől írtad az előző hsz.-ban kb ugyan azokat a szellemi/gondolati hullámokról, amiket én is, nagyjából azonos időben.

 Azután "vissza az időben" jeligére jön itt Jalta, meg testületi ülés, meg egyéb múlt századi elavult dogmák - és miért lenne mindenki egyszerre adásban? Még nem ismerjük a módszert, de már látjuk, hogy úgy nem műxik, tehát egy adó, többi vevő módban, majd körbemegy a szóhoz jut gondolatot ad szerep, mert nyilván logikusan, intelligensen megoldható. Ha már fejlettségi szint emelkedés, mai zavarok miért állnának bele? Az nem logikus. Ahogy a sumákolás, hazudozás is értelmét veszti, ha ténylegesen a mindenkinek kölcsönösen legjobb verziót keresik több irányból ... 

 

"Egy írásban rögzített és mindenki által ratifikált dokumentum, még időtállónak bizonyult."

 

Pont ez a baj, nem felel meg az örök változás törvényének, visszatartó, fejlődést hátráltató. A vásári, piaci lepacsizások pedig sajnos éppen hogy nem mentek ki a divatból, sőt, a mai napig a siker/haszon egyik fő eleme a kartellek fenntartása, az érdekek egyeztetése. Ettől "működik" a gaz(da)ság, ami szintén hátráltatja a szellemi fejlődést, hiszen csakis és kizárólag az anyagra koncentrál.

 

 A két kommented közötti óriási különbség szinte kontraproduktív, mintha a 20. században leírt, rég idejüket vesztett megállapítások és a jövő században (várt/remélt) hétköznapi rutingyakorlatként végzett kvantummechanikai, kvantumfizikai technológiával szerzett/alkotott eredmények, fejlődések közt őrlődnél, vívódnál két, külön érkezett impulzus hatására.

 Következtetés: Annaem hatására hullámokként érzékeled az energiát, az én irányomból viszont részecskéknek látod. Viszont a mindkettő változhat, illetve előfordulhat, hogy is is ... :)

 

Előzmény: őszszakál (20391)