CS.V.D Creative Commons License 2024.05.12 0 2 1294962

Már megint mindmeghalunk?

Meg rakásra döglik a nyugat?

Várom!

Na pont ezért nem lesz.

 

Verseny van már a világban, vannak akik elhúznak, vannak akik lemaradnak, de a kocka fordulhat.

Mindenhol a helyi elit dönti el, merre.

Le a szarba, szétlopva az országot, csak nekik legyen mit harácsolni,  vagy rosszul felmért migránshullámmal mennek a lecsóba, ha nem tesznek semmit, esetleg próbálják a szarrá dolgoztatott és ezért nem szaporodó populációt valahogy növelni, mert elfogynak.

A baj, a harácsolás, kapzsiság végtelensége. Nincs olyan, hogy ELÉG. És nem számít, hogy közben milyen rombolás megy a SZENT CÉLÉRT.

Környezetrombolás, egészségkárosítás, halálozások növekedése, születések csökkenése ( mert a stressztől, 3 műszakos hajtástól sansztalan a teherbe esés/ejtés, mert előbb a karrier aztán a gyerek, mert elvetél, mert nem talál párt, mert nem is akar, stb).

 

Mintha a nagyok fent a lombokon ülve, leszaktva a terméseket nem akarnák észrevenni, hogy egyre kevesebb éltető gyökere van a fának.

 

Én az AI-tól remélem, hogy elveszi az embertől a munkát, hogy megoldja az örök áramot,  feltalálja a sci-fikből ismert replikátort, amivel ételek , ruhák, tárgyak replikálhatóak a "semmiből".

Ekkor fog véget érni az emberiség egyik "fejlődése" és kezdődik egy másik.

Egy másik, amikor már nem az energiáink és életünk legnagyobb részét  a javak megszerzésére, elfogyasztásásra kell fordítani.

Előzmény: Iván Lenn Dül (1294906)