Babetta anyo Creative Commons License 2024.05.11 0 0 113647

Ezen en is gondolkodtam, mi lehetett az erefeti, talan, h nem az o kompetenciaja a kiertesites es nem ismeri Vidnyanszki hasfajasat, h miert nem tette meg, ha az o dolga volt.

Amugy nyilvan gratulalok neki, gondolom, nem is igazan a nemi iranyultsag a baj, hisz olyan van es volt  a part kebelen belul is boven, a szinhazaban is biztos van most is, hanem inkabb a regi,  libsi tuntikezeseken valo felszolalasai vertek ki a biztositekot (amiknek amugy oriasi hatasa volt. Ja, nem.. ) Innen nrzve egxertelmu, h ugyanezert nem hosszabbitott Udvarossal sem, hiaba volt o ovatosabb es igazodott joideig es inkabb csak kornyezetvedelmi es szakmai-szfe- dolgokban szolalt gel, az is sok volt mar...., gondolom, ha meg Vidnyanszky lesz akkor, akkor  is bukta a nemzet szinesze dolgot...

 

Arrol, h a retek kerdezhet-e meg nyilvan elmondhatja a VELEMENYET, mert az kozugy, de ha talalgatasokba bocsatkozna,h Vidnyanszki miert faszkodik, szvsz be lehetne perelni. pontosabban, nyilvan tudja, h nagy vonalakban miert nem ertesitette Kulkat, amirol viszont olyan velemenye van, amit ha elmond es nem csak erezteti, akkor perelheto.

(Volt reges reg egy olyan vicc, h ket ember beszelget:

-Mondja, ha azt mondom, hogy maga egy tisztessegtelen barom, mit tesz?
-Beperelem!

-Es ha csak gondolom?

-Hat, az ellen nem tudok mit tenni.

-Jo, akkor csak gondolom...

Előzmény: Alpári Gnác (113644)