névtelen Creative Commons License 2024.05.10 -5 10 115492

Kedves Andor,

 

Május közismerten a szigorúan védett pityókás nádirigó költési időszaka, ami különös mértékben csoportosul a Csongrádi tanyák megállóhely esetében, ahol vállalaton nevéhez híven ad-hoc szigorú életvédelmi lassújelet rendelt el a pityókás nádirigó fiókák lelki állapotának emelése érdekében.

 

Mozdonyvezető kollégánk ez ügyben kifjezetten elővigyázatosan és humánusan járt el, annak érdekében, hogy az élővilág egységét megőrizzük és ezáltal közvetlen megakadályozzuk a természet összeomlását. 

Ilyen nagy célok mellet a szükséges többlet várakozás csak apró kellemetlenség csupán.

 

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmét a gyaloglás egészségességére, különösen az ifjú korosztály tekintetében. Ez esetben klíma védelmi céljainkat nem tudnak kellemetlenséget okozni, hiszen gyalog nem szükséges vonatra várni.

Valamint, a vonat késése kényelmes akklimatizálódási és pihenési időt biztosított a tanulói csoport részére, valamint segített a frusztrációs tolrerancia képességek fejlesztésében.

 

Társaságunk továbbra is elkötelezett az egészséges természet és a fiatalság fejlődése érdekében.

 

Amennyiben ezen dolgok esetlesen kellemetlenséget okozott Önnek - szíves elnézését kérjük, ám felhívjuk figyelmét, hogy csak a nagyon gonosz emberek akarnak stresszes pityókás nádirigót és gyenge fiatalságot.

 

Köszönettel:

STOP

média igazgatóság.

 

Előzmény: koller andor (115490)