81713 Creative Commons License 2000.05.25 0 0 305
Kedves kartácsak!

Mit látok, -ha lokálisan is, de- híresek lettünk? Hiába, egy igazán közéredekű topic már csak ilyen. Köszönjük kuk!

Lady morticia!
A casting fenomenális, rég röhögtem ilyen jót! :D
Derszu Uzala egy ősi szovjet film, egy szibériai vadászról. Külön –sokak szerint talán egyetlen- érdekessége, hogy Kuroszava Akira rendezte.

Zsádele Bábele!
A Béla az a Nóra apja, aki a Zsolttal, meg a Gézával egy szál szkennerben pénzt nyomtat a Barátok közt fedőnevű rém- és tisztálkodószer operában.

Azt hiszem a befejező résszel még tartozom, mert még sehol sincs a hepiend.

Szinopszis

Munkacím: The Sucks-saga

IV. RÉSZ

Bobby felkéri Herkulest, hogy keresse meg az elveszett Esmeraldát. Herkules útközben Xénanáthát kap, ezért Fülig Jimmyre bízza a további kutatást. Mint tudjuk, Don Fülig akkor sem köp, ha miszlikbe szedik, ezért a végkifejletet csak uralkodó kartácsához írott leveléből tudhatjuk meg. Íme:

Samtan Tónió
Uralkodó kirájnak

Bolontsák sziketek
Főlegvár I.emelet barra

Dear Mr. Felsékes kartácsam!
Iten ülök –nem beszárfa- Alepóban, ahol a félpár szoknimat elhagyám, de most nem lelem. Aszért keresem eszt asz urakodoi körökben ismert ruhadarapot, mert nagy neheszen meglelém Eszmeraldát a félpár szoknit, akit ety német úr piszonyos Herr Kules kerese. A Piszok Alfrét már megin kavarta. Ötet falami Alvajáró Hozé piszta meg, de aszt már felpofosztuk, aszóta sehoty sem jár. Asz utunk nem volt 1XÜ. Elöször mekkerestük Taki pácsit, aki ety cimpatikus géperejü konflist vezet a szomszédnál. Ö elvit minget ety varázslohoz, akinek babonás cofja volt, és aszt kelet bedukkni a telefonba, hoty TV-n lásuk asz Eszmeraldát. Ottan meg ety Esküvös Lajost látánk, de a Vaszics rálépett a Kutya farkára, aki elugatta vékre, hoty itt nem a Wágner bigámiázik. A Kalosz Pepi meklátta a Hunter hajót és röktön tudám, hoty a rola elneveszet Piszok Alfrédnál van közmosota kulcsa. A Buszkó Motsink (asz ikaszi Trebics, akinek felséket tartoszik öt dolláral) mexerzé a kulcsot, és a Trugics bemene oda, de csak a Maxbel tanár volt ot. Elmentünk vele a Sumbi-Sumbi sziketekre, ahol csak asz Eszmeraltárol leásztatot lepetőt találtuk. Szerencsére a lepetön rajta volt, hoty honan jöt és eszt mekmontuk a német urnak, aki töpször is kifujá asz orrát. Volt vele Bobi nefű mágnes is aki mintyár tizezer dolárt ajánlot, de a Wágner eszt nem tudá kimontani. A Piszok Alfrét erre elökerüle, mert ha pénröl van szó akkor mintenkit mekismer. Utána már csak asz ujsákból olvasám, hoty a Csokinak nem kelet asz Eszmeralta, eszért a Bobi vete felesékül, de nem éket le a kikötö. Eszért keresem most én is szoknimat, mert mékiscsak uribb viselet, mint a félpár, de mit tudja eszt olyan valaki, aki mék nem uralkotot, és a harisnya és szokniviseletet a szerkli alkalmápól nem iktatá törvénybe.

Don Fülig di St.James
halyósgappitánj

(vége)