Kedves Topiktársak
Köszönöm a grandiózus nullázási hullámot, télleg +10telő! :-)
cornelius
ha módodban áll, akkor azért szólj a haverodnak. Természetesen illiő honorár mellett segíthetne a szenvedő egy emberiségen! Ami azér nem sömmi.
böszmike
nő minden filmben van. :-()
A film sok kis résztörténésből áll össze. A kerettörténet, ahogy cornelius írja, hogy egy közepesen debill kissrác villamost jáccik egy bádognyomortelepen, és a villamos hangjának imitálásából van a "dodeskaden" hangzás, ami a cím is, meglehet japánul még jelent is valamit... :-)
Van benne nős rész is, igencsak vidám. Pl., mikor két kedves fiatalasszony állandóan berúgó férjét fölcseréli... :-)))) De sebaj, reggel visszacserélik...
És így tovább. Mindegyik epizód egy kis embertörténelem. Persze nekem most a csíktépő ember epizódja miatt kéne, arra biztos nem emlékeztek...
Szóval, itt vagyok, nem vesztem el, csak nem vagyok online, de figyelek Rátok és nagyon meglepne, ha nem tudnátok segíteni.
Ja, és akit még érdekel, a Csöngettek milordnak eccerűen nincs videóváltozata, így beszerezhetetlen. Ezt Londonban a Tower Recordsban mondták és ott állítólag minden megvan, ami elérhető... Persze nekem néhány rész megvan a videómon, elvben Dodeskadenért - de anélkül is :-)) - szívesen eladományozom rászorultaknak.
Na szép álmokat és még eccer kösz a sok érdekes nullázást és offtopicot. :-)))
dodeskaden-Dodeskaden-DOdeskaden-DODeskaden-DODEskaden-DOSDESkaden-DODESKaden-DODESKAden-DODESKADEn-DODESKADEEEEEEEEEEEEEEN.
Na, végre....
Egy emberkétek