Bergenc Creative Commons License 2024.05.08 0 4 4580

ma összefutottam egy középsulis haverommal és mesélt egy durva dolgot, ami érdekelhet titeket is, plusz még egy másik sztori is eszembe jutott ennek kapcsán:

1) szóval ez a középsulis haverom nem gépipari irányba húzott, ahogy a szakvizsgánk is volt, hanem buszvezető lett a városban, az apja is az volt, szereti is ezt csinálni.

mesélte, hogy volt a menekültválság ('15-ben talán?) és voltak magyarországi önkéntesek, akik mentek segíteni, vízosztás, de az osztrákokhoz is át lehetett menni segédkezni ott is.

szépen vitte kisbusszal a túlnyomó többségükben fiatal lányokat meg minden, aztán visszafelé úton érte a "meglepetés", ahol ecsetelgették, hogy melyiknek mekkora volt és milyen jó volt, mutogatták egymásnak a dolgokat. meg az egyik mondta, hogy milyen jó volt és a röhej benne, hogy ezért még pénzt is kapnak majd valami önkéntes szervezettől vagy alapítványtól, hogy elmentek "segíteni".

2) ezt még anno egy volt kollégám mondta, hogy a barátnője szexshopban dolgozik és ott is történtek érdekességek. egyszer egy csajszi kérte ki a véleményét, hogy milyet ajánl, nem vett/használt még műpéniszt, de elhagyta a párja, de most nem akar még újat, viszont igényelné a behatolás útján is az élvezkedést. szilikonosat ajánlott az eladó, hogy érzésre egész igazi beütése van, aztán a másik kardinális kérdés a méret volt, többet megmutatott neki, és mondta a csaj, hogy az előző párjának méretével elégedett volt olyasmi jó lenne pont, s megakadt a keze egy 24 centisen. a barátnőm szeme rendesen kikerekedett, pláne amikor megkérdezte még, hogy fekete színben nincs esetleg, mert akkor passzolna csak igazán az exéhez.

továbbá elmondása alapján egész sok nő választ igencsak tekintélyes méretű játékszert, pedig tényleg nemcsak olyanok vannak, 10-18 centiig minden van, de a tinik is a 20+ irányába kacsingatnak, s szerinte ez 5-6 éve lett trendebb. addig is volt készleten, de akkor a kisebb méretűek fogytak inkább.

sőt, ezt nem tudom miért van, de elvileg a fekete színűek pár ezerrel drágábbak (a festékanyag miatt talán?), de sokan azt kérik inkább. ő próbálja felvázolni, hogy pénztárcabarátabb a fehér, hiszen semmiben sem tér el, csak színben, de sokan ragaszkodnak a felár ellenében is ehhez.