aagnus Creative Commons License 2000.05.24 0 0 1016
Kedves Cicvarek, köszönöm az űrmértékeket. Pár adag kiflicske utánremélhetően én is érezni fogom. Ilyenkor érzem át a "se túl kemény, se túl lány ne legyen" utasítás enyhe abszurditását...

kedves Zsiguli, hagymaleves jöhet! Minden, ami krém... a belga leveseket tényleg imdátam...

Mulan kedves, jó csigás időszakokban, egy kosárnyi csigával óriásit lehet durrantani. Csak legyen valakinek szíve a csigoszokat éheztetni pár napon át. Megvan ám a receftem, hogy hogyan jutunk addig, amig a csigoszok készen nem állnak arra, hogy visszabújjanak a házukba (mert előtte megfőttek, megtisztultak, stb). Itt jönne majd Zsiguli a részletekkel, hogy mennyi vaj, mennyi petrezselyem, fokhagyma, milyen sorrendben, és miben lehet a csigoszokat megsütni, has éppne nincs 6-os csigasütő apparátus. És meddig?
Amig volt az étlepon "six escargot" sose ettem mást. íCsak tele volt az asztal a csigaedényekkel, mert egybe csak 6 fér - lévén előétel - az egyéni csúcsom 6 adag volt. Nagyon ízletes. A fehér bor meg úgy csusszan utána, mint a parancsolat.
Szerintem a csigával érdemes foglalkozni, mert tényleg fincsi. Bár, ha valaki egyszerű, kiadós és gyors vacsorára vágyik, akkor mást kell keresnie. De nagyon finom.
aagnus