Nyekk Creative Commons License 2000.05.24 0 0 147
Hali!

Megint én :)
Igen, az emberek nem haltak meg. Hogy Reinek kampec-e azt nem tudom, az emlékei valószínűleg a klónozás miatt maradtak meg, bár ez nem teljesen logikus.
A NERV tudott az S2 engine-ről, próbálták használni, de a tesztelés során valami balul ütött ki, úgyhogy a NERV második, Amerikai ága teljesen megsemmisült.Ezután a SEELE vette át az Eva-k fejlesztését, ők már integrálták az S2-t. Hát igen Shinji tudott volna segíteni, ha olyan lelki állapotban lett volna, hiszen az Eva-01 "beintegrálta magába" a 15. Angel S2 enginjét.
Az end of Eva egy új befejezés, de ha úgy veszed, mindez-történik-amíg-shinji-elmélkedik-az-eredetiben, akkor is megállja a helyét.

Nekem a két kedvenc episode-om:
Az egyik a 'Both of you dance you like want to win!' amelyikben Shinji és Asuka megpróbálják a támadáshoz összehangolni a mozgásukat.
A másik pedig a 'Liliputian hitcher' amikor a 11.(asszem) Angel megtámadja a MAGI-t

Kedvenc jelenetem talán az, amikor a 15. Angel betör a Geofrontra, és elbánik Asukával, és Rei-el, eközben Kaji győzködi Shinjit. Az a jelenet nagyon megható, és isten bizony elpityeregtem magam rajta + megnéztem egy párszor.

Nyekk voltam