emzéperdabljú Creative Commons License 2024.05.01 0 2 696559

Kevés menekültet érinthet a britek méregdrága Ruanda-terve, mégis nemzetközi precedens lehet belőle

 

Nettó szarpofozás. A brit pénzből felhúzott ingatlanok 70%-át ruandában már eladták helyieknek, bele is költöztek. Ez az egész csak szarpofozás.

Sumákricsi állítólag a rájenertől bérel (majd) járatokat. Az eleve hülye ötlet, katonai szállítógépek kellenének és a pácienseket vagy kéz- és lábbilincsben vagy leszedálva kellene felpakolni. "Német" migránstaxiztató embercsempész söpredék őrjöng és a rájener bojkottjára szólítanak fel:

 

https://www.ilgiornale.it/news/cronaca-internazionale/non-persone-perbene-cos-ong-dei-migranti-vuole-boicottare-2315720.html

 

Amúgy a digó partoknál viszonylagos csend, a jelek szerint shorthos gheorgh parancsba adta, hogy a EP választásokig csendnek kell lennie, de június 10-re már ezreket szerveztek az újabb hullámba:

 

27Apr "Dopo le elezioni...". Il piano degli scafisti per far ripartire le traversate dei migranti Dall'altra parte del Mediterraneo sono consapevoli delle politiche europee contro l'immigrazione irregolare ma sono convinti che dopo le elezioni tutto verrà allentato

 

Mivel közben a zeju megszavazta a kötelező kvótát várhatóan tényleg elszabadul a pokol a választások után.