Racilaci Creative Commons License 2024.04.29 0 1 34543

Nyilván nem tudjuk pontosan. De a valószínűséghez az a narratíva áll a legközelebb, miszerint Salihamidzic próbált előremenekülni, aki anno Nagelsmann kedvéért fúrta Flicket, de amikor nem jöttek úgy az eredmények, ahogy azt várni lehetett, akkor már próbált tőle is szabadulni, remélvén, hogyha új nyuszit húz elő a kalapból, akkor megmenekül. Nagelsmann körül már az első évben elfogyott a levegő nagy része azzal, hogy reménytelen játékkal estünk ki a Villareal ellen. Az egy évvel ezelőtt is látszott, hogy ebből BL-győzelem ismét nem lesz - részint épp Brazzo hibájából, aki Lewát Manéval akarta próbálni, jó' lesz az úgy-alapon; részint meg Nagelsmann hibájából, aki rohadt nehezen tudott erre a helyzetre reagálni.

 

Uli mindebben a mostani szarkeverő szerepénél erősebben benne volt, mert az teljesen nyilvánvaló, hogy a bosnyák az ő kreálmánya volt, s kb. minden vitás kérdésben hozzáfutott Brazzo védelemért. 

 

Abban teljesen igaza van Kahnnak (én legalábbis el nem tudom képzelni az ellenkezőjét), hogy magától értetődően egyeztettek Hoeneß-szel akkor, amikor lapátra tették Nagelsmannt.

 

 

Egyébként én nem értem, a világon nincs még egy klub, amelyiknek a vezetője rendszeresen a negyeddöntő / elődöntő előtti napokban, esetleg a sorsdöntő meccs estéjén szarik a saját fészkébe - nálunk meg visszatérően ez van.  

Előzmény: parszek (34542)