Annaem Creative Commons License 2024.04.29 0 0 20189

Nagyon ragaszkodsz a bányászathoz. Lehet, hogy a látogatók teljesen készen vannak, nincs szükségük semmire, csak egzotikus létformákat keresnek, hogy (ronda szóval) kimaxolják a gyűjteményüket.

Örvendeznének egy polippókmadárnak, csak nehéz a tartásuk, a megfelelő élőhely kialakítása, és a vadonból befogott példányok tele vannak parazitákkal. Ilyen fogásokért hajlandók nagyobb távolságokat is megtenni, és mellékesen az extrém bolygólátogatás is jó kalandtúra. 

 

Ha már eljönnének ide bányászni, csak mintákat vennének, hiszen ha eljutottak ide, akkor egész bolygókat kitermelhettek,  néha levágnak egy fehér törpét, vagy robbantgatnak... persze, nem gondolom komolyan, csak vigyázó szemeiteket vessétek a váltakozó magnitudókra. 

 

Egyre inkább az az érzésem, vagy mindenhol élet van (oroszlán csillagképben is találtak bölcsőt), vagy nincs. Ugye nagyobb a valószínűsége egy galaktikus köztársaságnak (számkivetett renitensekkel, szakadárokkal), mint elfogadni egy olyan egyszeri, megismételhetetlen létezést, amit lehetetlen átfogóan felfogni, ha a racionalitás nem segít, már csak az intuíció marad, hogy híd lehessen  a túliba. 

Előzmény: Schenouda (20180)