Racilaci Creative Commons License 2024.04.29 0 0 34539

Jó, engem ez a része nagyjából egyébként hidegen hagy, de hogy ne térjek ki a válasz elől, az alábbiakból gondoltam, hogy JN meglehetősen anyagias:

- mindig valami menő klubnál dolgozott - az újgazdag Hoffenheim, az újgazdag Lipcse és a Bayern alkotta a sort.

- müncheni edzősködése idején csaknem olyan hangsúly volt azon, hogy milyen ruciban jelent meg hétről hétre, hogy mivel közlekedik, síel stb., mint a munkáján. Én ilyet még egy edzőnknél sem tapasztaltam, összességében szerintem rohadt irritáló volt.

- edzőként is voltak költséges "hobbijai" - ld. hiper-szuper videófal a pálya szélére, anélkül biztos nem tudta volna senki elérni azt az eredményt, amit ő.

 

Ami a válogatottat illeti: szerintem ár-érték arányban a világ legjobb dolga lehet szöv. kapitánynak lenni. Lehet, hogy nem éri el a fizetése a felét sem egy menő klub edzőjének, de tizedét sem kell dolgoznia.

 

 

Mindegy, lehet, hogy szerény a csávó, csak én ismertem félre.

 

 

Ennél fontosabb számomra, hogy az égvilágon semmilyen szerkezeti problémát nem tudott megoldani, s máig nem tudom, hogy tkp. mit is akart játszatni a csapatával. 

 

Szerintem baromira nem ő lett volna anno sem, s most sem a megoldás - ezzel együtt nem küldtem volna el akkor, amikor elküldték.

Előzmény: parszek (34538)