Utas2 Creative Commons License 2000.05.24 0 0 2368
Kedves hamster,

azt írod: "Csak rutinból: ha te közte lettél volna annak a 12-nek, akkor most nem azt írnád ugyanitt, hogy a Malév géped késett, és te emiatt lemaradtál a csatlakozásodról, ami szintén Malév, még magukat se bírják összefogni? :)"

Ne haragudj, te ezt te magad sem hiszed el. Képzeld, maradtam már le csatlakozásról (pl. Swissair, Lufthansa), amikor ezek az "utasbarát" légitársaságok fontosabbnál tartották saját megbízhatóságuk és menetrendjük megtartását és otthagytak. És ezt el tudom fogadni!

Ha benne lettem volna a 12-ben (amely szám most teljesen relatív), akkor megértettem volna a légitársaságot, mert több, mint félórát várni ebben az országban pusztán egyes notabilitásokért szokás..... Vagy ez az új image a Malévnál, hogy az utasok azt érezhessék, hogy számukra is megadatik ez a kegy...? :)

Ugyanakkor a történet valahol egy MÁSIK - jé, szintén Malév - gép késével kezdődött.

Kedves fakezű,

ez már a kákán is csomót esete, a stílusban semmi kivetni való nincs. Ellenben én úgy találom, hogy inkább te élsz egy Malév-kékszínű állomvilágban, ahol lassan fővesztéssel büntetik azt, aki a rideg tényeket közli. Ezek pedig soxor pozitívak, máskor meg nem. El kellene fogadni ezt, bármilyen erős is a céghűség....

Már korábban is írtam: én csupán utazgatok hébe-hóba, és amit látok, azt leírom, és igyekszem azt valósághűen tenni. Remélem, hogy más is. Ha ez mégis fáj, akkor sorry, de vaszeg nem én miattam.

És ettől még törzsutas vagyok a Malévnál. Is.

Hali.