szuszetti Creative Commons License 2024.04.24 -1 0 140217

A lejtmenet akkor folytatódott, amikor azt is engedték, hogy a versenyzők "saját dalukat" adják elő,

Szerintem pont ez mutatja meg a hatalmas szakadékot a mi elvárásaink és a műsor érdeke között. Mert ugyan az X mindig a sávja dobogósa volt, de ezzel a dalírással tudta Alex a kereskedelmileg kiemelten fontos célcsoportot behúzni, mitöbb, eleve rávenni arra a fiatalokat, hogy szóba kerüljön köztük az X. 
Ez a műsornak, mint gazdasági vállalkozásnak jól jön, nekünk és még maroknyi nézőnek nem.
És lehet bármi romantikát elvárni mögé vetíteni, az X célja első sorban a magasabb áron bőséges mennyiségben eladható reklámok keretműsorának lenni. Anno Malek-Novák-Geszti hozta a nézettséget, ma Majka-T.G-T.A, ez van, és ha ezt megértjük, akkor elég sok bosszúságtól (?!) kíméljük meg magunkat.

 

tud valaki egyetlen dalt is, mi fennmaradt az utókornak?

Konkrét dalt nem, mert nem hallgatom, de saját illetve főleg Alexszel írt közös Alee és Manuel dalok sokáig listán voltak, és a két említett előadó ma is sikeres - akkor is, ha ezt a tényt nem divat ma elismerni itt a topikban.

 

És ugye az apróbetű:

-nem néztem a tótandis évadot miatta, tehát nem kedveltem
-Aleet vagy kit nagyon nem szerettem
-Manuelről hideglelésem volt, visszaolvasható mindez... - még mielőtt újfent indokolatlan gyanúba keveredem itt hirtelen. Hja és abszolút nincs ínyemre ez a lejtmenet nekem sem, de próbálom helyén kezelni.

 

Előzmény: Ilhilla (140214)