For-dzsi Creative Commons License 2024.04.23 0 1 145896

Sok mindenben egyetértek, EtH pozija szerintem sem tartható. 

 

Nehéz optimistának lenni, de azért megpróbálom: szerintem bármilyen épkézláb szakmai stáb látni fogja, hogy hol szorít a cipő: nincs számon kérve a játékosok teljesítménye és a végén, mint végső felelős, a menedzser viszi el a balhét. Ezen a területen én nagy-nagy változtatást várok, az edző egy korlátozottabb szereplő lesz, a játékos teljesítménye jobban befolyásolja azt, hogy a keretben marad az illető vagy sem az edző személyétől függetlenül. A szent teheneknek össze kell kapniuk magukat, mert esetleg ők repülnek előbb.

 

A költői kérdésedre az a válaszom, hogy jó lenne kipörgetni mindenkit, akire nincs szükség, de. És itt jön egy sor érv a pénzügyi lehetőségektől a csapatkohézióig. Remélem, hogy nemcsak 3-4 játékos távozik, hanem jóval több. Attól függően, hogy a piacon milyen mutatványokat sikerül bemutatni. A lejáró szerződésű játékosok mind távozzanak: Marci, Varane, Heaton, Evans + Amrabat.   

 

Ki maradna kérdésre: Mi a "legjobb" kezdőnk? Onana - Dalot,Maguire,Martinez,Shaw - Casemiro,Mainoo,Bruno - Rashford, Garnacho - Hojlund Ebből lehet válogatni.

 

A ki ne maradjon kérdésre szerintem könnyebb a válasz, Sancho, VdB, Casemiro, Eriksen sorral kell kezdeni. Túl kell adni Pellistrin, Mejbri visszajöhet, amúgy is középpályás hiány van.   

 

Kapusposztot én most hagynám, a kezdőben Maguire, Casemiro és Rashford helyére kellene upgrade vagy hogy R. a fejéhez kapjon. Én már ott tartok, hogy Maguire akár maradhatna is, ha sikerülne vele úgy hosszabbítani, hogy 80-100k körül lenne a fizuja. Elhoznám Adarabioyot ingyen, Lindelöföt eladnám, helyette Kambwala rotációban lenne használva. Jobb-bekk poszton Dalot szerintem oké, lehet én többet látok bele, mint mások, mögé hoznék vkit AWB helyett, de ez sem abszolút prioritás. Balbekk poszton se nyúlnék bele, még egyszer nem lehet ilyen, hogy mindkét balbekk végig sérült. Amass gyereket pedig nagy tehetségnek mondják.

A középpálya közepén nagygenerál kell, ide kell a pénzt betolni, mert itt vannak óriási bajok védekezésben és támadásban is. Eriksen, Casemiro használhatatlan, helyettük legalább 2 középpályás kellene, akivel Mainoo párosítható, rotálható. McTomi nálam eladó, Mount nyilván marad egy ilyen szezon után, de vele sem ártana egyezkedni, hogy hogyan lehetne csökkenteni a fizuját. Széleken szerintem megvagyunk, mert Rashford nehezen mozdítható. Antonyt lehetne elpattintani kölcsönbe. Ideális esetben Greenwood visszajönne, s ekkor a támadósorban sok pénzt nem kell elkölteni. Egy rutinosabb csatár Hojlund mögé. 

 

Ha nincs jobb opció, Pottert megkínálni 1+1 évre, ha tetszik neki oké, ha nem, nem. Tuchelt is nagyon írják, na, tőle éppúgy félek, mint anno Mourinhotól. 

Előzmény: giornalista (145894)